KOŠARKAŠ U STROGOM CENTRU BEOGRADA SAGRADIO VILU OD TRI MILIONA EVRA! Marko Jarić došao u Srbiju, evo kako provodi dane
Foto: Vladimir Šporčić

ozbiljna investicija

KOŠARKAŠ U STROGOM CENTRU BEOGRADA SAGRADIO VILU OD TRI MILIONA EVRA! Marko Jarić došao u Srbiju, evo kako provodi dane

Košarka -

Bivši košarkaški reprezentativac naše zemlje, Marko Jarić, odmah po otvaranju granica doputovao je u Srbiju kako bi ispratio završne radove na luksuznoj zgradi u centru Beograda, čiji je on vlasnik.

Marko je u višespratnicu, koja se nalazi u strogom centru Beograda, navodno uložio oko tri miliona evra i želi da se uveri da će posao biti odrađen baš onako kako je on zamislio.

foto: Profimedia

"Još je neizvesno da li će to biti novi dom Marka Jarića u kojem će boraviti kada dođe u Srbiju, ili će čitav prostor urediti za izdavanje. Marko želi maksimalno da bude uključen u čitav projekat, pa ga ovih dana komšije viđaju kako svakodnevno arhitekti i dekoraterima zadaje nove zadatke kada je uređenje zgrade u pitanju. Jariću prija boravak u Beogradu, ali za sada ni sam ne zna koliko će se zadržati", rekao je za "Blic" izvor blizak košarkašu.

Radovi su se odužili zbog situacije sa koronavirusom, međutim, sada se polako privode kraju i Marko veruje da će za mesec dana biti završeni.

Ljubitelj nekretnina

Velelepna vila nije jedina investicija koju Marko Jarić ima u Beogradu. Pored same kuće koju gradi, nalazi se i višespratna zgrada koju je košarkaš izgradio pre nekoliko godina, a stanove izdaje i prodaje. Marko ima i luksuzni stan u Majamiju koji vredi nekoliko stotina hiljada dolara, a američki mediji su pisali i da poseduje penthaus u Njujorku procenjen na 5,5 miliona dolara, jahtu vrednu 1,4 miliona, vilu na ostrvu Indijan Krik na Floridi od 10 miliona i vikendicu na Beverli Hilsu koja je koštala 1,9 miliona dolara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track