DOK JEDNOM NE SMRKNE, DRUGOM NE SVANE: Benzema ide u ZATVOR, Luka Jović dobija šansu u Realu (FOTO)
Foto: EPA/JAVIER LIZON

PRILIKA ZA SRBINA

DOK JEDNOM NE SMRKNE, DRUGOM NE SVANE: Benzema ide u ZATVOR, Luka Jović dobija šansu u Realu (FOTO)

Fudbal -

Srpski napadač Luka Jović mogao bi da postane prvi špic "kraljevića" sobzirom da se njegovom saigraču Karimu Benzemi smeši zatvor.

Francusko tužilaštvo podnelo je zahtev sudu da se pokrene krivični postupak protiv Benzeme zbog "saučesništva u pokušaju ucene".

Francuski internacionalac bio je priveden 2015. godine povodom istrage oko ucenjivanja njegovog saigrača iz nacionalne selekcije, Matjua Valbuene, snimkom seksa.

Tada je pored Benzeme priveden i Đibril Sise i to pod optužbom da je Valbuenu ucenjivao pomenutim povodom.

Karim Benzema
Karim Benzemafoto: AP

Ucenjivači su navodno u Valbueninom starom telefonu pronašli snimke seksa sa nepoznatom osobom. Omaleni veznjak bio je već u braku sa Fani Lafon, pa su mu pretili da će objaviti te snimke ukoliko im ne isplati pozamašnu svotu novca. Benzema je bio upoznat sa svim detaljima i povezao je ucenjivače sa tadašnjim saigračem iz reprezentacije. Golgeter Real Madrida navodno je ubeđivao Valbuenu da snimci postoje i da bi bolje bilo da ucenjivačima plati traženu sumu.

Karim Benzema
Karim Benzemafoto: AP

Završi li Benzema na robiji, ostaće upraženjeno mesto prvog napadača Real Madrida. Bila bi to prilika koju bi morao da iskoristi srpski golgeter Luka Jović, koji je u tekućoj sezoni tek sporadično dobijao šansu u "kraljevskom klubu".

foto: Profimedia

Španski mediji ga žestoko kritikuju od starta sezone, ali tek poneki od njih napomene da je Jović odigrao samo 770 minuta na 24 utakmice.

Luka se u Madridu nije snašao. Iz Ajntrahta je stigao u Real za neverovatnih 60 miliona evra, ali nije opravdao očekivanja. Često je zbog svog ponašanja i na udaru javnosti, pa se spekuliše da će ga kraljevski klub sigurno pustiti u letnjem prelaznom roku. Ali možda bi situacija mogla da se preokrene...

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track