PARNI VALJAK UPALIO MOTORE: Partizan počeo pripreme za novu sezonu (VIDEO)
Foto: Partizan/Miroslav Todorović

TRENING, TRENING I SAMO TRENING

PARNI VALJAK UPALIO MOTORE: Partizan počeo pripreme za novu sezonu (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za novu sezonu.

Na prozivci pred sam start priprema za novu sezonu igrače je predvodio kapiten Vladimir Stojković da bi ih zvanično pozdravili predsednik FK Partizan gospodin Milorad Vučelić, kao i šef stručnog štaba Savo Milošević.

foto: Partizan/Miroslav Todorović

Trener Savo Milošević je prvu prozivku obavio iza zatvorenih vrata u Sportskom centru Teleoptik, bez prisustva medija.

Svi koji su ulazi u Teleoptik nosili su zaštitne maske, držali su distancu i svima je na ulasku merene temperatura.

"Čeka nas nova etapa koja će biti još teža od onih koje smo imali, a znate koliko su bile teške iz prethodne godine. Nadam se da ste svi došli zdravi i orni za rad", rekao je Milošević obraćajući se igračima.

foto: Starsport©

Predsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je da su crno-beli u prethodnoj sezoni bili "pravi srpski klub" - koji je igrao lepo, a na kraju nije osvojio ništa.

"Mi smo u takmičenjima u prethodnoj godini pokazali da smo pravi srpski klub. Igrali smo briljantno, imali sjajne pobede, ali na kraju nismo pobedili ni u jednom takmičenju. Od Kosova to je srpski specijalitet...", rekao je Vučelić.

"Voleo bih da izneverimo tu veliku tradiciju ovog naroda, da izneverimo olimpijska načela po kojima je važno učestovati i da ove godine pobedimo, pre svega, u prvenstvu, da postignemo što bolji uspeh u Evropi i da osvojimo Kup koji smo ove godine izgubili zbog naše loše utakmice", dodao je predsednik Partizana.

foto: Starsport©

On je igračima poručio da su najbolji u Srbiji, ali i da ne želi da "ostavljaju srce na terenu".

"Ima ovde igrača vrhunskog kvaliteta, nema boljih igrača u Srbiji i nadaleko. Ali, samo kada igrate punom koncentracijom vi ste veliki tim. Pokazali ste to u utakmicama protiv Mančester junajteda i AZ Alkmara bez obzira na njihov ishod", rekao je Vučelić.

"Želim vam da punim igrate angažmanom. Neću da ostavljate srce na terenu, srcu je najbolje tamo gde jeste, ako je srce junačko. Želim da to srce upravlja vašim znanjem i kvalitetom", dodao je on.

foto: Partizan/Miroslav Todorović

Spisak igrača koji su počeli pripreme

Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović, Nemanja Miletić, Bojan Ostojić, Uroš Vitas, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Bibars Natko, Milan Smiljanić, Lazar Marković, Sejduba Suma, Lazar Pavlpović, Filip Stevanović, Takuma Asano, Đorđe Ivanović, Slobodan Stanojlović, Umar Sadik, Bojan Matić, Nikola Štulić, Denis Stojković, Uroš Knežević, Nikola Čolić, Dragan Bojat, Savo Arambašić, Boris Krstić.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track