PRVE PRETNJE IZ TIRANE SRPSKOM ŠAMPIONU Trener albanskog tima: U prednosti smo nad Zvezdom, Bog će biti na našoj strani
Foto: Pritnscreen

KVALIFIKACIJE

PRVE PRETNJE IZ TIRANE SRPSKOM ŠAMPIONU Trener albanskog tima: U prednosti smo nad Zvezdom, Bog će biti na našoj strani

Fudbal -

Crvena zvezda će u utorak uveče u Tirani protiv šampiona Albanije tražiti prolaz u treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, a trener narednog protivnika crveno-belih obećeva Beograđanima veliku borbu.

Šampion Albanije je kao gost savladao Dinamo u Tbilisiju sa 2:0, a trener narednog protivnika crveno-belih Nigerijac Emanuel Egbo, najavljuje još jedan podvig svog tima.

"To je utakmica koju ćemo odigrati kao ovu s Tbilisijem. Igraćemo kod kuće i imaćemo prednost protiv njih. Biće to velika borba. U taj duel ćemo ući kao što smo sada ušli, sa željom da damo maksimum. Bog, koji je u Gruziji bio uz nas, biće tu i dalje", rekao je Egbo za albanske medije.

foto: Printscreen YT

Nigerijac ne krije da lično ima ogroman motiv da napravi veliki rezultat u Evropi sa svoji timom, a to podrazumeva i potencijalnu eliminaciju srpskog prvaka u drugom kolu.

"U ovaj klub sam došao još 2001. godine i Tirana je u mom srcu. Zadovoljstvo mi je što sam ovde. Fokusiran sam na to da dam sve od sebe, daću 100 odsto za najveći klub u Albaniji", poručio je Emanuel Egbo.

foto: Www.crvenazvezdafk.com

Meč između Tirane i Crvene zvezde biće odigran u utorak, 25. avgusta, u 20 časova na stadionu "Er Albanija" u Tirani bez prisustva publike.

Ukoliko eliminišu albanskog šampiona, crveno-beli će biti nosioci i na žrebu za treće kolo kvlaifikacija koji je na programu 31. avgusta.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track