DONČIĆ PEVAO ČUVENI SRPSKI FOLK HIT, PA RAZMONTIRAO FAVORITA ZA NBA TITULU! Luka i Bobi blistali u pobedi Dalasa (VIDEO)
Foto: Printscreen

nba

DONČIĆ PEVAO ČUVENI SRPSKI FOLK HIT, PA RAZMONTIRAO FAVORITA ZA NBA TITULU! Luka i Bobi blistali u pobedi Dalasa (VIDEO)

Košarka -

Raspevani Luka Dončić novom sjajnom partijom vodio je Dalas do izjednačenja u plej-of seriji.

Dalas je u drugoj utakmici plej-ofa savaladao favorizovane Kliperse 127:114 i tako stigao do izjednačenja u seriji 1:1.

Mavsi od prvog do poslednjeg minuta kontolisali dešavanja na terenu. U finišu treće deonice dodali su gas, napravili dvocifrenu prednost, koju su čuvali do kraja meča.

Luka Dončić je ponovo bio nezaustavljiv. Sjajni reprezentativac Slovenije bio je izuzetno raspoložen za igru, očito su ga srpski folk hitovi dobro razdrmali pred meč.

Naime, Dončić je imao zanimljivo zagrevanje pred drugu utakmicu u seriji. Sa svojim kolegom Bobijem Marijanovićem pevao je popularne srpske narodnjake.

Ovaj put glavni hit bila je pesma Slobe Vasića "Anonimna". Luka je u transu izveo numeru, a onda je razmontirao protivnika.

Ubacio je 28 poena, uz osam skokova i sedam asistencija. Prozingis je meč završio sa 23 poena, Hardvej je postigao 17, a sjajan je bio i srpski reprezentativac Boban Marjanović koji je uz 13 poena upisao i 9 skokova na ovoj utakmici.

Najefikasniji u poraženom timu bio je Kavaj Lenard sa 35 postignutih poena.

Naredni duel ovih timova na programu je u petak 21. avgusta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track