STANOJEVIĆ POSLE PORAZA OD ŠARLROA: Bili smo bolji rival, nemam šta da zamerim igračima! VIDEO
Foto: Starsport

konferencija

STANOJEVIĆ POSLE PORAZA OD ŠARLROA: Bili smo bolji rival, nemam šta da zamerim igračima! VIDEO

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je njegov tim bio bolji tim u večerašnjem meču protiv Šarlroe i dadao da nema šta da zameri svojim igračima.

"Čestitam protivniku na prolazu. Mislim da smo bili konkretniji, da smo bili bolji rival, da smo više pokazali, imali više šansi koje nismo iskoristili... Primili smo dva gola iz prekida, ali dobar tim ide dalje, nemam šta više da dodam", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare posle utakmice.

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da se plasiraju u plej-of kvalifikacija za Ligu Evropa, pošto su večeras u gostima posle produžetaka izgubili od ekipe Šarlroa sa 1:2.

Na konstataciju novinara da Partizan nije imao šut u prvom poluvremenu i da je počeo da igra tek od gola Sejdube Sume u 53. minutu, Stanojević je istakao da je njegov tim igrao tešku utakmicu na strani, protiv dobrog protivnika.

"Nije lako ni napraviti šanse, oni su najmanje golova primili prošle godine... Bilo je teško... Drugo poluvreme smo imali šanse, ušao je Suma, doneo je rezultat, doneo je šanse... Nisu ni oni imali šanse, bila je takva utakmica. Imali su samo tu situaciju iz prekida i nisu nas ugrožavali uopšte", rekao je Stanojević.

"U prvom poluvremenu nismo bili u ofanzivnoj fazi dobri, dovoljno opasni, ali igramo na strani, igra se jedna utakmica... Izašli smo ofanzivno, ali nismo bili dovoljno opasni i to je jedino što mogu da im zamerim", dodao je Stanojević.

Novinare je zanimalo i da li se kaje što Suma nije igrao od starta.

"Nije u ritmu, nije mogao da igra od starta. Utakmica traje 120 minuta, da je igrao od starta možda kasnije ne bismo bili opasni. Mislim da smo pogodili, doneo je ono što nam je trebalo. Žao mi je što iskoristio šanse... Ono što smo zamislili smo dobili tom situacijom", rekao je Stanojević.

On je naveo i šta je rekao igračima posle utakmice.

"Rekao sam im da idemo dalje. Momci su dali svoj maksimum, ništa im ne zameram, zadovoljan sam na koji su način igrali, pokazali su se ovde dobro. Žao mi je što nismo prošli", rekao je Stanojević.

Stanojević je otkrio i da su crno-beli imali odredjenih problema pre ove utakmice.

"Vitas je igrao sa temperaturom, još dva-tri igrača su igrala s temperaturom, Stevanović i Sadik su dobili injekcije pre utakmice... Imali smo odredjenih problema, ali to nije opravdanje, to je sastavni deo fudbala", rekao je Stanojevič.

Novinare je zanimalo i da li eliminacija iz Evrope može da bude i pozitivna kada je reč o "lovu" na Crvenu zvezdu u Super ligi Srbije, Stanojević je rekao: "Videćemo da li je to dobro ili loše, pokazaće vreme".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track