KAKAV ŠOK! VLADIMIR IVIĆ DOBIO OTKAZ! Pre nekoliko dana uručena mu je nagrada za NAJBOLJEG TRENERA, a sada je OSTAO BEZ POSLA
Foto: Profimedia

NAPUSTIO STRŠLJENOVE

KAKAV ŠOK! VLADIMIR IVIĆ DOBIO OTKAZ! Pre nekoliko dana uručena mu je nagrada za NAJBOLJEG TRENERA, a sada je OSTAO BEZ POSLA

Fudbal -

Engleski fudbalski klub Votford otpustio je trenera Vladimira Ivića.

Ivić je otpušten posle samo četiri meseca u tom drugoligašu, a posle poraza od Hadersfilda 0:2.

"Votford potvrdjuje momentalni odlazak trenera Vladimira Ivića. Klub će napustiti i njegovi pomoćnici. Hornetsi su zahvalni Iviću i njegovim saradnicima na uloženim naporima u ovoj sezoni i žele im uspeh u nastavku karijere", navodi se na sajtu Votforda.

Srpski trener je preuzeo Votford u avgustu i predvodio je ekipu u 20 utakmica u Čempionšipu, uz devet pobeda, sedam remija i četiri poraza.

Ivić je postao četvrti trener Votforda koji je otpušten od septembra 2019. godine, preneo je Skaj. Pre njega otkaz su dobili Havi Grasija, Kike Sančes Flores i Najdžel Pirson.

Ivić (33) je proglašen za najboljeg trenera Čempionšipa za novembar.

Votford je peti na tabeli sa devet bodova zaostatka za vodećim Noričem i četiri boda manje od drugoplasiranog Bornmuta.

Totenhem je poražen od Liverpula u prošlom kolu, i već danas (15.15) čeka ga novi veliki izazov, dolazi mu u goste Lester koji je samo bod iza njega. Kvota na keca je 2,15, na iks 3,40, a na dvojku 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem – Lester.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track