FRKA U MILANU, IBRA MORA U BEOGRAD: Hrvat napravio problem u svlačionici, Zlatan igra protiv Zvezde?!
Foto: EPA/ROBERTO BREGANI

vanredno stanje na san siru

FRKA U MILANU, IBRA MORA U BEOGRAD: Hrvat napravio problem u svlačionici, Zlatan igra protiv Zvezde?!

Fudbal -

Trener Stefano Pioli veruje da će Rebić biti u startnih 11 u četvrtak u Beogradu i poručuje da će se ekipa osramotiti ako odigra isto kao protiv Specije

Neočekivani poraz od Specije u Seriji A uzdrmao je moćni Milan. Roso-neri su posle nokauta izgubili lidersku poziciju i sada u totalnom haosu dolaze u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi. Iako je prvobitno obilo planirano da Zlatan Ibrahimović ostane u Milanu i spremi se za derbi sa Interom, vrlo je izvesno da će prgavi Šveđanin morati u Beograd.

Italijanska "Gazeta delo sport" piše da povreda hrvatskog fudbalera Ante Rebića nije naivna i da lekari savetuju sedam dana pauze. Baš je Rebić bio planiran za utakmicu protiv Crvene zvezde, kako bi Ibrahimović mogao da dobije poštedu pred utakmicu sa Interom 21. februara.

Ante Rebić, Zlatan Ibrahimović, Milan
foto: Profimedia

Rebićev izostanak smanjuje izbor treneru Pioliju u napadu za meč sa Crvenom zvezdom. Mario Mandžukić fizički nije spreman za 90 minuta, što ukazuje da će Zlatan Ibrahimović morati u avion i na teren Marakane. Dodatna opcija je i mladi Leal.

Konačnu odluku doneće trener Stefano Pioli u utorak, ili sredu, neposredno pred put za Srbiju.

Stefano Pioli
foto: Profimedia

- Moramo da reagujemo i hoćemo! Specija nas je zasluženo pobedila. Nismo imali dovoljno intenziteta, ni kvaliteta. Ovo je dragocena lekcija za nas. Ako ovako nastavimo, osramotićemo se - rekao je Pioli za italijanske medije i dodao:

- Što se tiče Rebića, imao je uganuće. Zbog toga nije izlazio na teren. Ne bi trebalo da bude ozbiljno, nadam se da će igrati u četvrtak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track