DVA DERBIJA U SUPERLIGI Partizan dočekuje Vojvodinu, Zvezda gostuje TSC-u!
Foto: FK Partizan

vanredno kolo

DVA DERBIJA U SUPERLIGI Partizan dočekuje Vojvodinu, Zvezda gostuje TSC-u!

Fudbal -

Utakmicama 25. kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, a derbi se igra danas u Beogradu, gde će Partizan dočekati Vojvodinu.

Partizan će danas od 16 časova u Humskoj dočekati Vojvodinu i to će biti duel drugoplasirane i trećeplasirane ekipe. Crno-beli su u seriji od 13 pobeda u svim takmičenjima, od kojih je 12 u Super ligi i žele da nastave niz kako bi zadržali korak za vodećom Crvenom zvezdom.

Partizan je u prošlom kolu pobedio u Indjiji sa 6:0, dok je Vojvodina bila bolja od Napretka 1:0. U prvom delu sezone u Novom Sadu Vojvodina je pobedila Partizan sa 3:2.

Crno-beli su drugi na tabeli sa 59 bodova, a Vojvodina ima devet bodova manje na trećem mestu.

Preostale utakmice igraju se u sredu, a vodeća Crvena zvezda igraće kao gost protiv ekipe TSC iz Bačke Topole od 16.05. Crveno-beli su u prošlom kolu pobedili Proleter sa 4:0 i jedina su neporažena ekipa u ligi. Zvezda je prva na tabeli sa šest bodova više od Partizana, ali i utakmicom manje.

TSC predvodjen bivšim selektorom Mladenom Krstajićem želi da nastavi niz utakmica bez poraza, a u prošlom kolu ostvaren je remi sa Metalcem (0:0). TSC je šesti na tabeli sa 38 bodova.

Fudbaleri četvrtoplasiranog Čukaričkog od 14 časova igraju na svom terenu protiv Metalca i pokušaće da pobede kako bi zadržali korak za Vojvodinom. Beogradski tim vezao je tri pobede i zaostaje za novosadskom ekipom dva boda. Metalac je 10. sa 33 boda.

Fudbaleri Zlatibora igraju od 14 časova na gostovanju u Lučanima protiv Mladosti i žele da prekinu niz utakmica bez pobede, a u isto vreme u Kruševcu Napredak će dočekati Rad. ; Radnik od 14 časova dočekuje Novi Pazar i želi dobar rezultat kako bi se zadržao na osmom mestu na tabeli, dok će Voždovac u isto vreme dočekati poslednjeplasiranu Bačku, za prekid niza bez pobede. U Ivanjici od 16.05 Javor igra protiv Mačve.

Raspored 25. kola:

Danas:

Partizan - Vojvodina (16.00).

Sutra:

Čukarički - Metalac,

Mladost - Zlatibor,

Napredak - Rad,

Radnik - Novi Pazar,

Voždovac - Bačka,

Javor - Inđija,

Proleter - Radnički Niš,

Spartak - Mačva,

TSC - Crvena zvezda (16.05).

Čak 12 pobeda u Superligi vezao je Partizan, a danas (16.00) ga čeka derbi s Vojvodinom u kojem bi mogao da definitivno okonča nade tima Nenada Lalatovića da može do drugog mesta. Kvota na keca je 1,55, na duplu šansu X2 2,44. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Vojvodina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track