TOMAS TUHEL POSLE SKANDALA NA TRENINGU ČELSIJA: Brzo smo smirili incident među fudbalerima!
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

PREMIJER LIGA

TOMAS TUHEL POSLE SKANDALA NA TRENINGU ČELSIJA: Brzo smo smirili incident među fudbalerima!

Fudbal -

Trener fudbalera Čelsija Tomas Tuhel rekao je danas da se situacija posle sukoba igrača na treningu brzo smirila i dodao da je zadovoljan načinom na koji su oni rešili problem.

Mediji su prethodnih dana pisali da se na nedeljnom treningu Čelsija dogodio incident izmedju odbrambenog igrača Antonija Ridigera i golmana Kepe Arisabalaga.

"Smesta smo smirili situaciju. Ne želim to veštački da umanjim, to su stvari koje ne želimo da prihvatimo. Bilo je neobično, ali može da se dogodi. Svi se takmiče i žele da budu bolji na treninzima", rekao je Tuhel.

"Morali smo da se umešamo u problem, pa je zato to bilo ozbiljno. Ali način na koji su momci rešili situaciju bio je impresivan", dodao je on.

Tuhel je rekao i da smatra da su svi problemi medju igračima, koji su ostali na klupi u subotnjem meču, rešeni nakon treninga na vrlo iskren i direktan način.

"To mi je pokazalo da imaju vrlo dobar karakter. Zadovoljan sam načinom na koji su to rešili", rekao je Tuhel.

Tomas Tuhel, Čelsi
foto: EPA/Richard Heathcote

Čelsi je na svom terenu u meču 30. kola Premijer lige poražen od Vest Bromviča sa 2:5 i sada se nalazi na petom mestu na tabeli sa 51 bodom.

Na četvrtom mestu, koje vodi u Ligu šampiona, nalazi se ekipa Vest Hema sa bodom više od Čelsija, a ta ekipa nikada nije igrala u grupnoj fazi tog takmičenja.

"Analizirali smo utakmicu, pokušavajući da ispravimo greške i budemo spremni za sledeću. Uvek je dobro gledati utakmice, usavršavati se i preuzimati odgovornost. Tako bolje ulazite u sledeću utakmicu i ne pravite iste greške. Tako rastete kao igrač i kao tim", rekao je odbrambeni igrač Čelsija Markos Alonso za beIN Sports.

Čelsi sutra igra protiv Porta u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona u Sevilji, a londonski tim će biti uslovni gost na tom meču.

Beta

Bonus video:

01:05

Neda Ukraden u Usijanju dana o Tozovcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja