HRVATSKI TRENER ODUŠEVLJEN SRBINOM: Miloje i ja ličimo, radi se o odličnom treneru i normalnom čoveku koga veoma cenim!
Foto: Kurir

bratski

HRVATSKI TRENER ODUŠEVLJEN SRBINOM: Miloje i ja ličimo, radi se o odličnom treneru i normalnom čoveku koga veoma cenim!

Fudbal -

Nenad Bjelica, strateg Osijeka i bivši šef zagrebačkog Dinama, oduševljen kolegom Vladanom Milojevićem

Bivši trener zagrebačkog Dinama, danas strateg Osijeka, Nenad Bjelica pričao je u svom kolegi, Srbinu Vladanu Milojeviću.

Trofejni stručnjak iz Hrvatske birao je reči kada je govorio o Miloju, a evo šta je rekao o Srbinu za portal Germanijak:

Nenad Bjelica
foto: EPA/ANTONIO BAT

- I ja mislim da imamo mnogo sličnosti. Znam Vladana i čuo sam se sa njim prošlog leta. Tada je već bio u Saudijskoj Arabiji. Mislim da me je zvao zbog nekog igrača. Tako da imam kontakt sa njim i drago mi je zbog njegovih rezultata.

Gotovo u isto vreme, Nenad Bjelica je pravio sjajne rezultate u Dinamu iz Zagreba, a Vladan Milojević sa Crvenom zvezdom. Kako u domaćim šampionatima, tako i u Evropi.

Vladan Milojević
foto: Starsport©

- Mislim da je Milojević stvarno odličan trener. Kad gledam njega, njegovo vođenje utakmice i istupe u javnosti, vidim da imamo dosta sličnosti. Imamo i rezultate. Vrlo normalan čovek i jako ga cenim kao trenera. Jedan je od najboljih na ovim prostorima. To je trener koji je mnogo sistematičan, koji mnogo gleda, prati... Ali znate, mi treneri nekad napravimo nešto najlogčinije i najbolju pripremu utakmice, pa svjedeno ispadne loše. A bude i kontra slučajeva. Da napraviš prosečnu pripremu utakmice, a sve dobro ispadne. Tako da, sve je to relativno. A zbog Milojevića mi je drago što je napravio velike rezultate i postao veliki trener - objasnio je Bjelica.

Kurir sport/www.germanijak.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track