OŠTETIO ZVEZDU PROTIV MILANA, A SADA GA NAVIJAČI BARSELONE ŽELE MRTVOG: Mancano sudi El klasiko, a snimljen sa suvenirima Reala
Foto: Profimedia/Printskrin

Potresi u Španiji

OŠTETIO ZVEZDU PROTIV MILANA, A SADA GA NAVIJAČI BARSELONE ŽELE MRTVOG: Mancano sudi El klasiko, a snimljen sa suvenirima Reala

Fudbal -

Navijačima Crvene zvezde ime Hesusa Žila Mancana neće ostati u lepoj uspomeni.

Španac je delio pravdu na utakmici Milan - Crvena zvezda, posle koje su Dejan Stanković i fudbaleri bili besni.

Mancano je sada u centru skandala u Španiji. Nešto više od 24 sata uoči El Klasika Fudbalski savez Španije je promenio sudiju. Umesto Mateusa Lahoza, za koga se tvrdi da je povređen, na centar će upravo Mancano.

Navijače Barselone kao je da strefio šlog. Barselona je ne tako davno otvoreno napala Mancana i zahtevala da joj nikada više ne sudi jer je doneo puno kontroverznih odluka u korist njenih suparnika. Zato sada navijači izražavaju ogorčenje, a na pojedinim forumima se sudiji želi najgora sudbina.

Mancano je poznat i kao sudija koji je prvi dodelio Mesiju crveni karton na nekoj utakmici Barselone. I to posle 752 nastupa za "Blaugranu".

Na sve to, navijače ovog kluba posebno je uznemirilia scena posle utakmice između Viljareala i Reala. Naime, Mancano je napustio stadion sa kesama na kojima je logo Reala. Od tada se prašina oko ovog sudije nije slegla, a sada mu je dodeljen vruć krompir u ruke.

Real dočekuje Barselonu u subotu od 21 sat. El klasiko ima neverovatan značaj pošto su obe ekipe u trci za titulu. Atletiko vodi sa 66 bodova, Barselona ima 65, a Real 63.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track