PROMENA NA KLUPI ZMAJEVA! Rogan pred TSC: Da pokažemo reakciju, energiju i želju
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

PROMENA NA KLUPI ZMAJEVA! Rogan pred TSC: Da pokažemo reakciju, energiju i želju

Fudbal -

Trener fudbalera Voždovca Predrag Rogan rekao je danas da njegov tim u predstojećem meču protiv TSC-a u Super ligi Srbije treba da pokaže - reakciju, energiju i želju.

"Ono što u ovom trenutku Voždovac treba da uradi jeste da pokaže reakciju, energiju i želju. Moji igrači znaju da je svaka lopta bitna, da je svaki sekund na terenu bitan. Znamo značaj ove utakmice, ali i svih utakmica koje slede", rekao je Rogan za klupski sajt.

"Fokus nam je sigurno na ovom meču i da uradimo sve što je u našoj moći da napravimo pozitivan rezultat u Senti, što verujem da možemo", dodao je on.

Fudbaleri Voždovca gostuju sutra ekipi TSC-a, u utakmici 32. kola Super lige Srbije, i taj meč će ujedno biti i prvi koji će sa klupe predvoditi Predrag Rogan sa svojim stručnim štabom.

Novi šef stručnog štaba Voždovca dobro poznaje protivnički tim s obzirom da je u sezoni 2017/18. bio na poziciji trenera.

"To je jedan od najorganizovanijih klubova u domaćem šampionatu, pored Voždovca. Ekipa koja je sastavljena od veoma kvalitetnih i iskusnih igrača, jedan izuzetan sastav. Svakako, kao što ima svoje vrline ima i svoje mane, a mi ćemo to pokušati da iskoristimo", rekao je Rogan.

"Isto tako, nastojaćemo da eliminišemo naše nedostatke koje smo identifikovali na prethodnim utakmicama i da realizujemo svoje šanse", dodao je novi trener Voždovca.

TSC iz Bačke Topole se trenutno nalazi na sedmoj poziciji sa 46 bodova, dok su Voždovčani 11. sa osam bodova manje.

Utakmica se igra sutra od 19.00 u Senti.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track