NEJMAR JE KOCKAR U DUŠI! Brazilac toliko voli POKER da je i PSA nazvao tako: Loptu će zameniti KARTAMA i ŽETONIMA! VIDEO
Foto: Profimedia

POSTAĆE PROFESIONALNI IGRAČ

NEJMAR JE KOCKAR U DUŠI! Brazilac toliko voli POKER da je i PSA nazvao tako: Loptu će zameniti KARTAMA i ŽETONIMA! VIDEO

Fudbal -

Slavni brazilski fudbaler Nejmar jedan je od najplaćenijih fudbalera sveta, a novi ugovor sa Pari Sen Žermenom doneće mu još više novca.

Navodno Parižani spremaju Nejmaru novi petogodišnji ugovor pokome će Brazilac zarađivati i do nestvarnih 50 miliona evra godišnje.

Međutim Nejmar već zna čime će se baviti kad završi karijeru

Želja mu je da postane profesionalni igrač pokera i za nekoliko godina bismo ga mogli gledati na velikim turnirima.

On već ima dobre veze sa kompanijom koja se bavi pokerom. Ambasador je "PokerStarsa" i ne krije želju da postane profesionalni igrač.

- Istina je, planiram postati profesionalni poker igrač. Smatram da mogu igrati na velikim turnirima kada okončan fudbalsku karijeru - rekao je Nejmar i zatim je nastavio:

Nejmar
foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

"Poker sam počeo igrati tokom Svetskog prvenstva 2014. godine. Istog trena sam se zaljubio u ovu igru. Moj način igre je veoma agresivan, a najviše volim kada u rukama imam par desetki - zbog broja na dresu, te puba i peticu", rekao je Nejmar.

Nejmar smatra da poker i fudbal imaju mnogo sličnosti jer potrebno čitati igru protivnika.

"Postoje određene sličnosti između fudbala i pokera. Mora se čitati igra protivnika i potrebno je znati kada napasti protivnika. Dosta sam igrao poker u Barseloni i često to sada radim u Parizu", objasnio je Brazilac

Nejmar smatra da njega nije lako pročitati.

"Težak sam igrač za pročitati. Igram dosta, pa sam čak i psa nazvao 'Poker'. Toliko volim ovu igru. Svaki put kada sednem za sto, želim pobedu. Nebitno mi je da li igram sa prijateljima ili onlajn turnir" istakao je Nejmar.

Bogatstvo brazilske zvezde trenutno se procenjuje na 200 miliona dolara. Sa novim ugovorom će ono biti još i veće, pa Nejmar neće imati nikakvih problema da ulaže poprilične svote na turnirima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja