OVO JE KATASTROFA, MISLE DA JE U SUPERLIGI SVE ZAPISANO! Trener Spartaka posle opstanka opet uzburkao javnost VIDEO
Foto: Beta

Superliga Srbije

OVO JE KATASTROFA, MISLE DA JE U SUPERLIGI SVE ZAPISANO! Trener Spartaka posle opstanka opet uzburkao javnost VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Spartaka su remijem sa Vojvodinom (1:1) kolo pre kraja izborili opstanak u Superligi Srbije, a trener Subotičana Vladimir Bauč je još jednom na sebi svojstven način, ironično i emotivno opisao stanje u najkvalitetnijoj ligi u nas.

"Očekivao sam bod zato što nam je bio potreban. Katastrofa je što smo došli u situaciju da nam treba bod. Mi smo svoj cilj ostvarili. Neki ljudi misle da je sve zapisano, dok drugi misle da svojim radom mogu da utiču na neke stvari. Mislim da je možda bilo zapisano drugačije, ali smo mi učinili sve da ostanemo u Superligi", rekao je Buač posle utakmice.

Podsetimo, upravo je Buač izazvao mnogo pažnje kada je poslao šifrovanu poruku o skandalu u srpskom fudbalu. To je učinio nakon poraza Spartaka od Javora sa 2:0 krajem aprila.

„Zato je ova naša Superliga jako zanimljiva. Vidimo kako ekipe dobro igraju i na kraju ćemo se mi boriti za opstanak. Stvarno ima 5-6 ekipa koje su bile u dnu, a igraju neverovatan fudbal i mene raduje što je naša liga zbog toga toliko jaka. Mi imamo problem sa vremenskim uslovima u poslednje četiri utakmice, vetar je protiv nas, i kako god da se okrenemo, on ide protiv nas i nije nam lako, ali barem imamo dovoljan broj bodova. Nadam se da će prestati da duva, biće nam lakše“, bio je ironičan Buač u izjavi za Arenasport.

I za kanal Superlige je rekao identično.

„Moji utisci ne mogu samo da se vežu za ovu utakmicu, već za naše poslednje četiri utakmice gde je nama teško da igramo i ne možemo sa tim da se izborimo. Ja sam rekao da su prosto vremenski uslovi protiv nas i da vetar duva već četiri utakmice. Kako god mi da okrenemo stranu on nastavlja da duva. Spartak je mlada ekipa koja hoće da igra fudbal, koja je skupila određeni broj bodova, međutim, izgleda da ne možemo više. Ja se nadam da će vremenski uslovi da se poboljšaju i da ćemo moći da se bavimo fudbalom, da osvojimo i mi neki bod do kraja kako ne bismo ispali iz lige“, istakao je trener Subotičana.

Partizan - Voždovac

Partizan se sprema za finale Kupa Srbije, dok se Voždovac bori za opstanak i sigurno će imati veći motiv danas (16.00) u Humskoj. Što se kvota tiče, kec je 1,35, dupla šansa X2 2,90, a GG3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Voždovac

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track