DŽABA BJEKOVIĆ I PANTELIĆ VODE RAT Uvodi se prinudna uprava u FSS?! U NOVOM RUKOVODSTVU NEĆE BITI NIKO IZ STARE EKIPE
Foto: Kurir

NIKO iz stare ekipe

DŽABA BJEKOVIĆ I PANTELIĆ VODE RAT Uvodi se prinudna uprava u FSS?! U NOVOM RUKOVODSTVU NEĆE BITI NIKO IZ STARE EKIPE

Fudbal -

Kra­j­nje je vre­me da se sta­ne za vrat hao­su u na­šem fu­d­ba­lu, te da se
po­ve­re­nje uka­že zdra­voj ide­ji ko­ja bi nas vra­ti­la u ozbi­lj­nu konkurenciju

Možda ste pomislili da je na redu mirniji period u Fudbalskom savezu Srbije, bar neko prividno zatišje nakon loma koji se događao i dogodio prethodnih dana. Ako jeste, prevarili ste se.

Pantelić podneo tužbu

Mladi bi rekli žurka je tek počela. Kako saznajemo, Marko Pantelić podneo je tužbu sudu protiv Nenada Bjekovića i ostalih „pobunjenika“ koji su ga smenili nakon što su prethodno i sami bili smenjeni. Iako nije poznato protiv koga je poimence Pantelić podneo tužbu, može se pretpostaviti da se radi o Jovanu Šurbatoviću, Novici Tončevu, Draganu Simoviću, Milanu Karadžiću, Dušanu Mrakiću i ostalima koji su bili potpisnici Markove smene.To nije sve što je Pantelić spreman da uradi kako bi se vratio u FSS, pa je za danas zakazao sednicu svog izvršnog odbora u novom, proširenom sastavu. Ali zna se da sednicu ne može da održi u prostorijama Saveza, jer je u međuvremenu izbačen iz APR, pa se ne zna hoće li te sednice uopšte i biti.

Statut FSS
foto: Printscreen Kurir

Ozdravljenje

Prema saznanjima Kurira, Fudbalskom savezu Srbije najverovatnije sledi prinudna uprava, a sigurno je da u novom užem rukovodstvu neće biti predstavnika nijedne dosadašnje struje, gotovo je izvesno da će reagovati Ministarstvo omladine i sporta i odrediti ljude koji će raditi na ozdravljenju našeg fudbala. A ozdravljenje mu je neophodno, svedočimo tome već duže vreme, zaključno s derbijem u finalu Kupa Srbije.

Priznao

Ljajić: Kandidovaću se za predsednika FSS!

Rasim Ljajić biće kandidat za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Mnogo ljudi me je pitalo da li sam normalan da idem u ,osinje gnezdo“, kako sad svi vide tu organizaciju. Ja ću ići tamo i kandidovaću se, jer verujem u naš fudbal, ubeden sam da možemo da budemo naijači u regionu i da imamo najregularniju ligu u regionu - rekao je Ljajić za Radio-televiziju Vojvodine.

Rasim Ljajić
foto: Zorana Jevtić
stampano izdanje 27.05.2021.
foto: Kurir

NE PROPUSTITE

DANAS POKLON U KURIRU – DODATAK ZDRAVLJE! TEMA BROJA: KRIZA SVESTI - vrtoglavica nije uvek bezazlena!

Danas ćete uz dnevne novine Kurir dobiti na poklon dodatak Zdravlje! KRIZA SVESTI.

Vrtoglavica nije uvek bezazlena! Grešite ako ste među onima koji potcenjuju ovo stanje, možda je znak da imate ozbiljan zdravstveni problem, koji može da vas zauvek odvuče u ponor.

Urinarni trakt: Bubrege mogu da pokose i geni. Ispovest: Znala sam da nema povlačenja. Milkica Dimitrijević je 18. rođendan provela na hemioterapiji. Psihologija: Varajući partnera zavaravate samo sebe. Usui reiki: Udahnite život punim plućima. Plus: 25 trikova za lakši gubitak kilograma.

poklon
foto: Promo

Čitajte KURIR!

M. Bjelinić - G. Filipović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track