DA LI SE RASTAJU STOJKOVIĆ I PARTIZAN: Crno-beli blizu odluke da ne ponude novi ugovor svom golmanu!
Foto: Starsport©

na raskrsnici

DA LI SE RASTAJU STOJKOVIĆ I PARTIZAN: Crno-beli blizu odluke da ne ponude novi ugovor svom golmanu!

Fudbal -

Čuvaru mreže kluba iz Humske ugovor ističe 31. avgusta 2021. godine

Vladimir Stojković najverovatnije neće dobiti novi ugovor u Partizanu, nakon što mu postojeći istekne poslednjeg dana 2021. godine. Golman crno-belih ušao je u poslednjih šest meseci ugovorne obaveze sa klubom i čini se da će se tu saradnja između dve strane i završiti.

Čelnici Partizana doneli su odluku da rasterete budžet i oslobode se svih fudbalera koji imaju godišnja primanja od 400.000 do 500.000 evra i više. U tu grupu pored Bibarsa Natha, Sejdube Sume, Lazara Markovića, Saše Zdjelara, Aleksandra Ščekića, Milana Smiljanića spada i Vladimir Stojković.

Vladimir Stojković
foto: Starsport

Vladimir Stojković će za dva meseca napuniti 38 godina, što jasno ukazuje da je fudbalski veteran. Procena struke u Humskoj je da šansu među stativama treba dati mlađima. Konkretno Aleksandru Popoviću (21), momku koji je stasao u omladinskoj školi crno-belih i koji je imao poverenje bivšeg šefa Save Miloševića. Tu je i prekaljeni Nemanja Stevanović (29) koji je celu polusezonu bio povređen.

Aleksandar Stanojević, Vladimir Stojković
foto: Partizan. rs

Vladimir Stojković u dva navrata nosio je dres Partizana. Prvi put stigao je u Humsku u leto 2010. kada je njegov dolazak, kao momka koji je ponikao u Crvenoj zvezdi, izazvao velike turbulencije u domaćem fudbalu, koje nažalost nisu splasnule ni do danas. Drugi put, dres Partizana zadužio je 2017. kada se vratio posle epozoda u Ergotelisu, Makabiju iz Haife i Notingem Forestu.

Sada je sve na sportskom sektoru Partizana, tačnije treneru Aleksandru Stanojeviću i Ivici Ilievu, odnosno čelnicima kluba Miloradu Vučeliću i Milošu Vazuri. Vladimir Stojković je svakako raspoložen za nastavak saradnje, pa je uprava kluba na potezu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track