STIGLA TRI NOVA IGRAČA: Napredak iz Kruševca intenzivno traga za novim pojačanjima
Foto: FK Napredakk

STIGLA TRI NOVA IGRAČA: Napredak iz Kruševca intenzivno traga za novim pojačanjima

Fudbal -

Posle Saše Marjanovića, najboljeg igrača Napretka, koji je produžio ugovor sa Kruševljanima i za narednu sezonu, u klub iz grada pod Bagdalom stigla su još tri pojačanja. Desni bek Stefan Jovanović, donedavni kapiten OFK Bačke potpisao je dvogodišnji ugovor.

Novi Napretkovi fudbaleri su postali vezni igrači Nemanja Krstić i Marko Pantić. Krstić dolazi iz Zlatibora, za koji je u prethodnoj sezoni odigrao 30 utakmica i postigao jedan gol. Prošao je školu Vojvodine, a na superligaškoj sceni branio boje i čačanskog Borca, Metalca i OFK Bačka. Marko Pantić stiže iz doskorašnjeg superligaša OFK Bačka, gde je u minulom prvenstvu odigrao 27 utakmica i postigao dva gola. Ranije je bio član Spartaka, ČSK – a i Proletera.

Čarapane su napustili golman Miloš Ostojić, štoper Igor Zonjić, doskorašnji kapiten Miroljub Kostić, ofanzivni vezista Luka Milunović i štoper Miloš Milovanović. Prvi strelac Alen Melunović će najverovatnije karijeru nastaviti u inostranstvu. O nastavku saradnje Uprava pregovara se sa Markom Tomićem i Bojanom Čečarićem. Realno je očekivati da će igrački pogon biti još brojniji i da će Napretku doći još neke prinove.

Inače, Milan Đuričić Đumi, šef Stručnog štaba, dogovorio je nastavak saradnje i u novoj takmičarskoj sezoni, jer je ispunio sve zahteve Kluba i data obećanja.

Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track