VUČIĆ PROTIV SMANJENJA SUPERLIGE NA 12 EKIPA: Brine me predlog Zvezde i Partizana, šta to znači? Zašto gradimo stadione?
Foto: Printscreen

KOMENTAR

VUČIĆ PROTIV SMANJENJA SUPERLIGE NA 12 EKIPA: Brine me predlog Zvezde i Partizana, šta to znači? Zašto gradimo stadione?

Fudbal -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je odluku čelnika domaćeg fudbalskog takmičenja o smanjenju učesnika.

Čelnici Superlige Srbije su doneli odluku da se u narednoj sezoni u Superligi takmiči 16, a od sezone 2022/23 12 ekipa.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je odluku izrazivši nezadovoljstvo uz poruku da se u Srbiji ulaže u infrastrukturu stadiona.

"Sad me brine ovo što su Zvezda i Partizan predložili Fudbalskom savezu da se liga skrati na 12 klubova. Pa šta to znači, da ukinemo fudbal u Vranju, Zaječaru, Leskovcu, Loznici... zašto gradimo stadione? Da igraju pet klubova iz Beograda, tri iz Novog Sada i da ukinemo sve? Ali, oni znaju bolje nego mi, šta ćete…", rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

Taj momenat možete pogledati od 42.13 na snimku:

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić obišao je danas nesvakidašnju atletsku stazu unutar zidina srednjevekovne Smederevske tvrđave i atletičare koji se takmiče na 74. Balkanijadi.

Vučić je stazu obišao sa ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem, predsednikom Srpskog atletskog saveza Veselinom Jevrosimovićem, direktorom Saveza Slobodanom Brankovićem, predsednikom Evropske atletike Dobromirom Karamarinovim, gradonačelnicom Jasnom Avramović.

Predsednike je poručio da će država pomoći taj sport i napraviti sve što još bude potrebno za atletiku.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track