IMA LI ZVEZDA NAPADAČA: Meč protiv Vojvodine otkrio veliki problem za Stankovića, KRSTOVIĆ, PAVKOV I DIONI, ko je pravi?!
Foto: Starsport©

komplikacija

IMA LI ZVEZDA NAPADAČA: Meč protiv Vojvodine otkrio veliki problem za Stankovića, KRSTOVIĆ, PAVKOV I DIONI, ko je pravi?!

Fudbal -

Trener crveno-belih ima glavobolju, kome od trojice ofanzivaca ukazati šansu protiv Kairata u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona

Utakmica protiv Vojvodine (0:0) razotkrila je ogroman problem koji ima Crvena zvezda na startu sezone. A, to je - špic! Evidentno je da crveno-belima nedostaje klasan napadač, spreman da i polušanse pretvori u gol.

Nikola Krstović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Eksperimentisao je Dejan Stanković sa Nikolom Krstovićem protiv Novosađana, ali se to pokazalo kao direktan pucanj sebi u nogu. Mladi napadač popunio je mesto bonusa, međutim nije ispunio zadatak, nije zatresao mrežu rivala. Zakasnela promena sa Milanom Pavkovom donela je samo kolosalnu priliku koju visoki napadač nije pretvorio u gol. Francuz Luj Dioni ostao je na klupi, bez konkretnog učinka. Na kraju, Zvezda je ostala bez tri planirana boda na startu Superlige.

Milan Pavkov
foto: www.crvenazvezdafk.com

Igrači Crvene zvezde iz drugog plana Mirko Ivanić, Aleksandar Katai i El Fardu Ben koji su u prošloj sezoni zajedno postigli čak 56 gotova imali su mokar barut u svojim kopačkama.

Loi Dioni
foto: www.crvenazvezdafk.com

Šta će Dejan Stanković spremiti za Kairat u sredu, samo on zna. Sigurno je da je svestan problema u špicu i da će pokušati da ga reši. Moguće je da neko od trojice napadača dobije priliku, ali je isto tako verovatno da bi neko od pobrojanih iz drugog plana mogao da zaigra i "lažnu devetku" na teškom gostovanju u Kazahstanu.

- Ovako kako je bilo protiv Vojvodine očekuje nas u sredu u Kazahstanu. Tvrda igra iza lopte, dosta duela, i kontranapada. Mislim da je ovo dobra uvertira za momke - poručio je Dejan Stanković.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track