SAMO KAIRAT U GLAVI! Stanković: Cilj Zvezde je jasan
Foto: www.crvenazvezdafk.com

Liga šampiona

SAMO KAIRAT U GLAVI! Stanković: Cilj Zvezde je jasan

Fudbal -

Crvena zvezda će u trećem kolu kvalifikacija za najelitnije evropsko takmičenje igrati protiv boljeg iz dvomeča Šerifa (Moldavija) i Alaškerta (Jermenija), odlučeno je današnjim izvlačenjem u Nionu.

Prve utiske posle žreba izneo je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

"Žreb je bio povoljan, ali ne mogu ništa da pričam o tome. Očekuju nas dve veoma teške utakmice, već sutra krećemo put Kazahstana gde ćemo igrati protiv jedne organizovane i teške ekipe koja je u takmičarskom ritmu i ima već 23 utakmice iza sebe ove sezone. Videli smo kako su izgledali protiv Makabija iz Haife i imaćemo zaista teškog i organizovanog rivala. Cilj Zvezde je jasan, ne može da se igra Liga šampiona ako se ne pobeđuju šampioni. U žrebu za treće kolo moglo je da bude i jačih protivnika, ali ćemo o tome početi da razmišljamo kada odigramo ova dva finala koja su ispred nas", rekao je trener našeg kluba.

Osvrnuo se mladi stručnjak na utakmicu koju će naš klub odigrati za dva dana u Kazahstanu sa početkom od 16 časova.

"Svi zajedno možemo sve, kao grupa, tim, klub i navijači, kada smo jedno za nas nema nepremostivih prepreka. Tako će biti ovog puta. U momentima kada igraš za nešto tako važno kao što je Liga šampiona, mislim da je rezultat najbitniji. Pada u vodu lepota igre i efikasnost, jednostavno težina utakmice navodi na to da je samo rezultat bitan", zaključio je Stanković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track