MARKO JOHANSON POTVRDIO: Da, postoje pregovori sa Srbijom, bila bi mi čast da stanem na gol Orlova!
Foto: Instagram Printscreen

ima nagoveštaja

MARKO JOHANSON POTVRDIO: Da, postoje pregovori sa Srbijom, bila bi mi čast da stanem na gol Orlova!

Fudbal -

Dolaskom na mesto selektora reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi rešio je da unese velike promene.

Poslednjih godina mnogo se spekulisalo oko povratka nekih imena, ali i o „odbeglim sinovima“, koje Piksi sada pokušava da vrati.

Nije tajna da je seletkor razgovarao sa Lijankom Vojnovićem, spekuliše se i o Miletu Svilaru, a Srbija bi uskoro mogla da dobije još jedno pojačanje između stativa.

Marko Johanson je golman švedskom Malmea, koji je u mlađim selekcijama branio i na golu Švedske, ali ima pasoš Srbije, što je u ovom slučaju i te kako bitno.

Johanson nikada nije debitovao za seniorski tim Švedske, što takođe Srbiji ide u prilog, a nakon spekulacija da bi mogao da obuče nacionalni dres Srbije, oglasio se i sam igrač.

Johanson je u razgovoru za Meridian sport potvrdio da postoje pregovori i da bi voleo da se vrati u Srbije. Barem u reprezentaciju.

"Postoje neki kontakti sa trenerom golmana, Goranom Čumićem, iz reprezentacije. Jako bih voleo da zaigram za Srbiju, pošto su mi roditelji Srbi, a i sam se tako osećam. Bilo bi mi drago da budem član srpske reprezentacije" rekao je Johanson za Meridian sport.

Šta vi kažete, da li biste voleli da ga vidite kao reprezentativnog golmana?

Kurir sport / Meridijan sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track