KURIR SAZNAJE: VELIKI PREOKRET, KOLAROV OSTAJE U INTERU! Olimpijakos ipak ne dovodi Srbina!
Foto: @starsport

ne seli se u atinu

KURIR SAZNAJE: VELIKI PREOKRET, KOLAROV OSTAJE U INTERU! Olimpijakos ipak ne dovodi Srbina!

Fudbal -

Aleksandar Kolarov ostaje u Interu, uprkos interesovanju Olimpijakosa da poziciju levog beka popuni upravo iskusnim Srbinom.

Iako su brojni mediji u Srbiji preneli informacije grčkih novinara, iskusni defanzivac neće pojačati Olimpijakos, saznaje Kurir iz izvora bliskih klubu iz Pireja.

Interesovanje Atinjana je zaista postojalo, ali iz razgovora sa novinarima iz Grčke koji svakodnevno pažljivo prate dešavanja u Olimpijakosu, ali i oko kluba, saznali smo da do transfera tridesetpetogodišnjeg fudbalera Intera ipak neće doći.

Konstantinos Tsimikas je prošle godine iz kluba lociranog u luci prestonice Grčke pojačao Liverpul, a problemi na levom beku i danas su vidljivi. Ispadanje od Ludogoreca u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona upalilo je lampice kod ljudi iz Olimpijakosa, međutim moraće da pronađu rešenje na drugom mestu.

Aleksandar Kolarov, Inter
foto: Profimedia

Aleksandar Kolarov je od starta 2020. godine nekoliko puta bio povezivan sa dolaskom u Crvenu zvezdu, sve učestalije, ali, potpisivanje novog ugovora sa Interom otklonilo je dileme, ukoliko su one i postojale.

Iako se nije naigrao prošle sezone u dresu šampiona Italije, bivši kapiten reprezentacije je krajem juna stavio potpis na papir koji će ga zadržati u Milanu do kraja sezone, a pitanje je da li će tada, na pragu 37. rođendana, tražiti novi angažman.

Kurir sport/Aleksandar Knežević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track