ODRŽAN PRVI MEMORIJALNI TURNIR "BORIS I FARE": Sivac trijumfovao, Krstajić MVP
Foto: Našemesto.rs

košarka

ODRŽAN PRVI MEMORIJALNI TURNIR "BORIS I FARE": Sivac trijumfovao, Krstajić MVP

Košarka -

Za vikend je u organizaciji Košarkaškog kluba „Sivac“ održan prvi Memorijalni košarkaški turnir „Boris i Fare“ u znak sećanja na dvojicu preminulih bivših košarkaša Sivca Borisa Đunisijevića i Cvetozara Mirosavljeva – Fareta.

Učesnici memorijalnog turnira su bili Omladinski košarkaški klub „Vrbas“, Hajduk iz Kule, Dunav iz Apatina i domaćin Sivac.

Prvog dana održavanja Memorijalnog turnira “Boris i Fare”, u Sportskoj hali u Sivcu pobede su ostvarili ekipe OKK Sivac protiv KK Vrbas i Dunav Apatin protiv Hajduka iz Kule.

Drugog dana turnira, u meču za treće mesto sastale su se ekipe Vrbas-Hajduk, a slavila je ekipa Vrbasa rezultatom 82-68.

Za pobednika turnira borile su se ekipe Sivac - Dunav Apatin, a slavila je ekipa domaćina rezultatom 81-68, dok je za najboljeg igrača turnira –MVP – proglašen Krstajić Stefan iz KK Sivac.

Turnir je otvorio predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić, a prisustvovali su mu i zvaničnici iz sveta košarke: generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije Zlatko Bolić, predsednik Košarkaškog saveza Vojvodine Sava Rajković, član Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije Darko Karan, kao i mnogi drugi gosti.

Kurir sport/Naše mesto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track