BEŠIKTAŠ ZAGRIZAO ZA KATAIJA: Turci žele Zvezdinu DESETKU, neće štedeti novac da ga dovedu u Istanbul
Foto: www.crvenazvezdafk.com

magiko na ceni

BEŠIKTAŠ ZAGRIZAO ZA KATAIJA: Turci žele Zvezdinu DESETKU, neće štedeti novac da ga dovedu u Istanbul

Fudbal -

Crveno-beli produžetkom ugovora u junu do 2024. godine pokazali da imaju ozbiljne planove sa svojim fudbalerom

Turski Bešiktaš zainteresovan je za Aleksandra Kataija! U Crvenoj zvezdi znaju da emisari bogatog kluba iz Istanbula prate njihovog fudbalera, ali trenutno ne razmišljaju o transferu, jer im je prioritet revanš utakmica protiv Kluža u Rumuniji, u četvrtak.

Aleksandar Katai
foto: www.crvenazvezdafk.com

Naime, skauti Bešiktaša dva puta su na delu gledali Aleksandra Kataija, prvi put protiv moldavskog Šerifa, a drugi put protiv Kluža. Bili su zadovoljni onim što su videli. Ekipi koju predvodi trener Sergen Jalčin potrebno je pojačanje na poziciji krila, a Zvezdin Katai je prvi izbor. Bešiktaš će igrati grupnu fazu Lige šampiona, a u prvenstvu Turske brani titulu osvojenu prošle sezone.

Aleksandar Katai
foto: www.crvenazvezdafk.com

Aleksandar Katai (31) početkom juna produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2024. godine, čime je pokazao da želi da ostane na duži period na Marakani, možda i do kraja karijere. I tada je bio praćen iz inostranstva, od strane kluba iz Dubaija. Produžetkom ugovora sa Crvenom zvezdom Katai je ušao u društvo najplaćenijih igrača tima, jer je dobio godišnja primanja od 600.000 evra. Sa druge strane, skućio se u Beogradu, ima mir sa suprugom i dvojicom sinova, pa je pitanje želi li da napušta porodično gnezdo i seli se u inostranstvo, posle epizoda u Španiji i Americi.

Aleksandar Katai
foto: www.crvenazvezdafk.com

Tim potezom Crvena zvezda je jasno pokazala svoje namere kada je Aleksandar Katai u pitanju, jer od njega želi da napravi klupsku legendu i čoveka koji će biti magnet za navijače u novoj sezoni. Međutim, ako ponuda Turaka bude izdašna... Ko zna...

Biće prodaje

Šestorica imaju dozvolu

Crvena zvezda će sigurno krajem avgusta prodati nekoliko igrača, kako bi oslobodili budžet. Dozvolu za transfer imaju Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Filipo Falko, Srđan Babić, ali i Aksel Bakajoko i tek pridošli Loi Dioni. Ovog leta Marakanu su napustili Željko Gavrić koji je otišao u Ferencvaroš (1,2 miliona) i Erik Jirka (Ovijedo, 500.000 evra).

U prvom kolu Serije A čeka nas zanimljiv meč između Rome, predvođene Žozeom Murinjom, i Fiorentine, sa trenutno najtraženijim napadačem Evrope Dušanom Vlahovićem. Kec je 1,85, iks 3,60, a dvojka 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Roma - Fiorentina.

Kurir sport / Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track