MITAR MRKELA PONOSAN: Petu godinu Zvezda igra EVROPU, malo li je! Prelazni rok traje, radimo!
Foto: Starsport©

ostvaren cilj

MITAR MRKELA PONOSAN: Petu godinu Zvezda igra EVROPU, malo li je! Prelazni rok traje, radimo!

Fudbal -

Sportski direktor crveno-belih oduševljen pobedom nad Klužom najavivši nove igrače u klubu.

Otkada je Mitar Mrkela postao sportski direktor Crvene zvezde, crveno-beli su svake godine igrali u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja, što samo po sebi dovoljno govori. Prezadovoljan posle novog uspeha i eliminacije Kluža ukupnim rezultatom 6:1 bio je prvi operativac kluba.

Mitar Mrkela
foto: Starsport©

- Presrećni smo. Ovo je peta godina u nizu da igramo grupnu fazu nekog evropskog takmičenja i to je bio jedan od postavljenih ciljeva pred početak sezone. Čestitao bih Dejanu Stankoviću i kompletnom stručnom štabu na sjajnom poslu, ovim fenomenalnim igračima, kao i navijačima koji su i u Rumuniji bili uz nas - počeo je Mrkela.

Nezaobilazna je bila priča o prelaznom roku.

Crvena zvezda
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Nikad nisam govorio javno o imenima. Zadovoljan sam igračkim kadrom, možemo mnogo. Naravno, dobro je i kad ekipa može da se osveži. Ako se ukaže prilika - reagovaćemo. Ima vremena - zaključio je Mrkela.

Crvena zvezda do kraja prelaznog roka ima u planu da potpiše ugovore sa Rišairom Živkovićem koji je slobodan igrač, kao i sa Nikolom Čumićem za kojeg treba platiti obeštećenje Olimpijakosu. Vrlo je moguće i da dođe do odlazaka sa Marakane, kako bi igrački kadari budžet kluba bili rasterećeni za jesenji deo sezone.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track