OGLASIO SE NEMANJA MATIĆ NAKON POTPISA RONALDA ZA MANČESTER: Poruka Srbina na Instagramu sve je SLATKO nasmejala! FOTO
Foto: EPA/Franck Robichon, EPA/Peter Powell

spektakularno

OGLASIO SE NEMANJA MATIĆ NAKON POTPISA RONALDA ZA MANČESTER: Poruka Srbina na Instagramu sve je SLATKO nasmejala! FOTO

Fudbal -

Srpski fudbaler i član Mančester junajteda Nemanja Matić putem svog Instagrama oglasio se komičnom porukom povodom povratka Kristijana Ronalda u redove "crvenih đavola."

- Za sve moje prijatelje i rodbinu - nemojte da me pitate za dres Kristijana Ronalda - napisao je Matić na svom Insta storiju.

Nemanja Matić
foto: Instagram

Podsetimo, portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo novi je igrač ekipe Mančester junajteda, saopštio je danas taj klub."Mančester junajted sa zadovoljstvom potvrdjuje da je klub postigao dogovor sa Juventusom o transferu Kristijana Ronalda, i sada ostaju detalji poput ličnih uslova, vize i lekarskog pregleda", navodi se u saopštenju kluba.

Petostruki dobitnik Zlatne lopte, u karijeri je osvojio preko 30 trofeja, uključujući pet titula u Ligi šampiona, četiri titule na Svetskom klupskom prvenstvu, sedam titula prvaka u Engleskoj, Španiji i Italiji, kao i Evropsko prvenstvo 2016. godine sa Portugalom.

Napadač je u karijeri igrao za lisabonski Sporting, a u Junajtedu je već nastupao od 2003. do 2009. godine, kada je na 292 utakmice postigao 118 golova. Ronaldo (36), je zatim devet godina igrao za Real Madrid, dok je u torinski klub došao 2018. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track