OVO JE JEDINI ČOVEK NA SVETU KOJI NE ZNA DA JE MARADONA UMRO: Težak zadatak da mu saopšte TUŽNU VEST pao na OVE DVE LEGENDE (FOTO)
Foto: Profimedia

TUGA

OVO JE JEDINI ČOVEK NA SVETU KOJI NE ZNA DA JE MARADONA UMRO: Težak zadatak da mu saopšte TUŽNU VEST pao na OVE DVE LEGENDE (FOTO)

Fudbal -

Karlos Bilardo (83) još uvek ne zna da je Maradona preminuo.

Iako je od smrti legendarnog fudbalera prošlo više od 10 meseci, porodica trenera koji je Maradonu vinuo u zvezde nije smogla snage da mu saopšti da je njegov najbolji učenik napustio ovaj svet, preneli su argentinski mediji.

maradonai Karlos Bilardo (desno)
maradonai Karlos Bilardo (desno)foto: Profimedia

Ipak, Karlosu će tužne vesti biti saopštene, a taj težak zadatak imaće Oskar Ruđeri i Horhe Buručaga, fudbaleri koji su zajedno sa Maradonom a pod komadom Bilarda 1986. godine osvojili Mundijal.

Porodica je informaciju o smrti krila zbog lošeg zdravstvenog stanja bivšeg trenera, ali je procenjeno da će on sve lakše podneti ukoliko čuje od igrača koje je nekada trenirao.

Dijego Armando Maradona, Maradona, Dijego Maradona
foto: Profimedia

Prethodnih meseci porodica se na sve načine dovijala kako Karlos ne bi slučajno saznao za smrt Maradone, skrivali su sve novine i menjali kanal kada bi bila na programu neka vest o "božijoj ruci".

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track