ČUDESNA INTERVENCIJA NAJPOTCENJENIJEG GOLMANA Oterali ga iz Reala, ne cene ga u PSŽ-u, a on upravo napravio odbranu karijere VIDEO
Foto: Profimedia

Samo retki ovo mogu

ČUDESNA INTERVENCIJA NAJPOTCENJENIJEG GOLMANA Oterali ga iz Reala, ne cene ga u PSŽ-u, a on upravo napravio odbranu karijere VIDEO

Fudbal -

Mnogi ga smatraju najpodcenjenijim golmanon današnjice.

Nije tako atraktivan, nema ni "potrebnu" visinu, pa je u senci drugih.

To je sudbina Kejlora Navasa, golmana Pari Sen Žermena i reprezentacije Kostarike.

Iako je mnogo puta bio spasilac Reala, Madriđani su doveli Tiboa Kurtou. Otišao je u Pariz, gde je nastavio da briljira, ali su moćni vlasnici odlučili da dovedu Đanluiđija Donarumu.

Ali, ako već u klubovima ne može da zacementira mesto među stativama, onda to svakako može na golu Kostarike. A tamo briljira. Njegova odbrana protiv Salvadora u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo pokazuje o kakvom se zaista čudesnom golmanu radi. Navas je, iako visok 185 cm, u 93. minutu izvukao loptu ispod prečke koju bi retko ko odbranio, i na taj način omogućio svom timu da pobedi sa 2:1.

Večeras (02.30) igra se fudbalski klasik - Brazil dočekuje Urugvaj, a gostima je ovaj meč mnogo važniji, pošto je Brazil već na polovini kvalifikacija praktično izborio plasman na Svetsko prvenstvo. Kvota na keca je 1,50, na iks 4,20, a na dvojku 8,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brazil - Urugvaj.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track