LICEMERAN POTEZ MEDVEDEVA! Pričao da je Novak najbolji ikada, pa ga SRAMNO PECNUO: Dimitrov je bolji od svih sa kojima sam igrao!
Foto: AP/John Minchillo, AP/Seth Wenig

ŠOK IZJAVA

LICEMERAN POTEZ MEDVEDEVA! Pričao da je Novak najbolji ikada, pa ga SRAMNO PECNUO: Dimitrov je bolji od svih sa kojima sam igrao!

Tenis -

Ruski teniser Danil Medvedev doživeo je šokantan poraz u osmini finala Indijan Velsa od bugarskog tenisera Grigora Dimitrova.

Nakon meča, Rus je na konferenciji za medije objašnjavao razloge poraza i tom prilikom rekao da je Dimitrov bio bolji i od Novaka Đokovića.

"Grigor je podigao nivo igre od 4:1 u drugom setu. Ako bude igrao kao što je u tim momentima, osvojiće turnir. Igrao je bolje od svih sa kojima sam se susreo na US Openu. Ako nastavi ovako, ne vidim ko bi mogao da ga zaustavi", rekao je Medvedev, doddavši da bi mu mnogo teže pao poraz od Novaka u finalu US opena.

"Da sam izgubio u finalu US Opena, bilo bi mi mnogo teže. Mislim da ovaj poraz nije smak sveta".

Rus je otičito imao nameru da između redova isproziva najboljeg tenisera na planeti.

Zanimljivo, nakon pomenutog finala US opena Dimitrov je u naletu emocija priznao da je Novak Đoković najbolji teniser ikada. Kasnije je na konferenciji rekao da nikada više neće to ponoviti.

"Verovatno neću to ponoviti više (da je Novak najbolji u istoriji, prim. novin). Ali da, rekao sam to. Bio sam iskren", rekao je Medvedev.

Medvedev je imao sjajnu priliku da trijumfom na Indijan Velsu sruši Novaka sa prvog mesta ATP liste, međutim, "okliznuo" se u osmini finala i propustio svoju šansu. U finišu sezone će braniti veliki broj bodova i ima jako male šanse da ugrozi neprikosnovenog Srbina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track