IVAN OBRADOVIĆ PRED GENT: Nadam se dobrom rezultatu u Belgiji
Foto: @starsport

liga KONFERENCIJE

IVAN OBRADOVIĆ PRED GENT: Nadam se dobrom rezultatu u Belgiji

Fudbal -

Fudbaler Partizana Ivan Obradović rekao je da ekipa ima novu šansu i da ide hrabro u meč protiv Genta, kao i da se nada dobrom rezultatu.

"Možda nismo odigrali kako je trebalo ovde u Beogradu, ali svakako imamo novu šansu i idemo hrabro u Belgiju, i nadam se dobrom rezultatu", rekao je Obradović, preneo je klub.

Fudbaleri Partizana gostuju u četvrtak ekipi Genta, u meču četvrtog kola Grupe B Lige konferencija.

Partizan je u meču trećeg kola Lige konferencija poražen na svom terenu od belgijskog kluba sa 0:1, pa je Gent sada vodeći u grupi sa devet bodova, dok je Partizan drugi sa šest, a Flora i Anortozis imaju po jedan bod.

FK Partizan
foto: Starsport©

Prvoplasirana ekipa u nokaut fazu krenuće od osmine finala, dok drugoplasirana ekipa kreće od šesnaestine finala.

Obradović je dodao da je Gent posle turbulentnog starta podigao formu, ali da su u poslednjem meču poraženi od iznenadjenja prvenstva ekipe Uniona, koja je trenutni lider u belgijskom prvenstvu.

"Sigurno da i oni žele da odigraju što bolje, jer pobedom će definitivno biti prvi", dodao je levi bek.

Igrač crno-belih, koji je ranije nastupao za Mehelen i Anderleht istakao je da je tamošnja liga fizički zahtevnija, kao i da je Gent svakako tim za poštovanje.

"Sve su to dobri timovi, Gent je svakako tim za respekt, bili su šampioni Belgije pre tri, četiri godine sa ovim trenerom, konstantni su u Evropi, biće zanimljiv meč, i nadam se da ćemo mi biti pravi da probamo da osvojimo bodove tamo", rekao je on.

FK Partizan
foto: Starsport©

Zbog isključenja u finišu prošlog meča protiv Genta, crno-bele neće voditi prvi trener Aleksandar Stanojević, a Obradović je ocenio da je podrška trenera bitna, jer on daje dodatnu energiju timu.

"Svakako je bitna ta podrška trenera, on sjajno vodi meč, daje tu neku enegriju koja nam je potrebna i nedostajaće, ali spremićemo se i nadam se da se neće osetiti njegov izostanak", zaključio je Obradović.

Meč između Genta i Partizana na programu je u četvrtak od 18.45.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track