CRVENA ZVEZDA JE NEPOBEDIVA: Delije, svi na stadion u četvrtak, crveno-beli su među 10 neporaženih timova LIGE EVROPE
Foto: www.crvenazvezdafk.com

podatak za ponos

CRVENA ZVEZDA JE NEPOBEDIVA: Delije, svi na stadion u četvrtak, crveno-beli su među 10 neporaženih timova LIGE EVROPE

Fudbal -

Šampion Srbije uz Betis, Sosijedad, Lion, Marselj, Monako, Vest Hem, Ajntraht i Galatasaraj neporažen u grupnoj fazi

Crvena zvezda ima čime da se ponosi, jer je posle tri odigrana kola među deset ekipa koje nisu poražene u grupnoj fazi Lige Evrope.

Crveno-beli u četvrtak od 21.00 čas na Marakani protiv danskog Mijilanda imaju šansu da trijumfom overe plasman u nokaut fazu eminentnog takmičenja. Pobeda i nova tri boda otvaraju im mogućnost da se bore za prvo mesto u grupi, koje bi klubu donelo 1.100.000 evra.

Mirko Ivanić
foto: FK Crvena zvezda

UEFA je objavila podatke o neporaženim klubovima u Ligi Evrope, a pored Crvene zvezde među odabrane su se plasirali španski klubovi Betis i Sosijedad, francuski Lion, Marselj i Monako, engleski Vest Hem, nemački Ajntraht i turski Galatasaraj.

Zato se u Crvenoj zvezdi nadaju da će stadion "Rajko Mitić" biti ispunjen do poslednjeg mesta, odnosno polovina kapaciteta koliko je dozvoljeno u vreme korone. Trener Dejan Stanković i fudbaleri veruju da na krilima Delija i ostalih navijača mogu do trijumfa protiv čvrstog Mitjilanda i velikog uspeha u Evropi.

Aleksandar Dragović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Pojedinačnih karata za sve tribine ima još, mogu se kupiti na blagajnama stadionu Crvene zvezde od 11.00 do 19.00 časova. Cene za "sezonce" su 1.000 dinara (Sever i Jug), 1.950 dinara (Istok), 2.300 dinara (Zapad). Oni koji nemaju popust moraće za ulazak na stadion da izdvoje malo više novca: 1.400 dinara (Sever i Jug), 2.800 (Istok), 3.300 (Zapad).

El Fardu Ben
foto: www.crvenazvezdafk.com

Poseban motiv crveno-belih treba da budu potcenjivačke izjave trenera danskog tima Boa Henriksena koji je posle utakmice u Herningu izjavljivao da će njegov tim savldati Crvenu zvezdu u Beogradu jer je bolji.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track