MILOŠ JOJIĆ POSLE REMIJA SA GENTOM: Ne odustajemo od prvog mesta VIDEO
Foto: Partizan/Miroslav Todorović

Liga konferencija

MILOŠ JOJIĆ POSLE REMIJA SA GENTOM: Ne odustajemo od prvog mesta VIDEO

Fudbal -

Fudbaler Partizana Miloš Jojić rekao je večeras, posle remija sa Gentom u Belgiji u Ligi konferencija, da je to najrealniji rezultat i istakao da njegova ekipa neće odustati od borbe za prvo mesto u grupi.

"Znali smo da nas očekuje teška utakmica, takva je i bila po jako nezgodnom i teškom terenu. Protivnik je napadao, mi smo isto pravili neke šanse. Poveli smo i imao sam osećaj da možemo da zadržimo tu prednost do kraja utakmica, ali primili smo gol iz centaršuta", rekao je Jojić posle utakmice, prenosi klub.

"Moglo je da bude i drugačije, ali na osnovu svega viđenog na terenu možda je ovo i najrealniji rezultat", dodao je on.

Fudbaleri Partizana i Genta odigrali su večeras u Belgiji nerešeno 1:1, u utakmici četvrtog kola Grupe B Lige konferencija.

Gent je prvi u grupi sa deset bodova i obezbedio je plasman u drugu fazu Lige konferencija, dok je Partizan drugi sa tri boda manje i gotovo je izvesno da će i crno-beli igrati u Evropi i na proleće pošto Flora i Anortozis imaju po dva boda.

"Imamo još dve utakmice do kraja grupne faze, malo nam fali da prezimimo u Evropi što je na kraju krajeva i cilj. Nikako ne odustajemo od prvog mesta", rekao je Jojić.

Partizan će u narednom kolu gostovati Flori.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track