PIJAN, KRVAV I DROGIRAN TUKAO RODITELJE: Bio je fudbalska zvezda, igrao sa Dekijem i Vidićem, ugojio se i danas je NEPREPOZNATLJIV
Foto: Instagram

NEOBIČNA ŽIVOTNA PRIČA

PIJAN, KRVAV I DROGIRAN TUKAO RODITELJE: Bio je fudbalska zvezda, igrao sa Dekijem i Vidićem, ugojio se i danas je NEPREPOZNATLJIV

Fudbal -

Nekadašnji reprezentativac Kolumbije i velika fudbalska zvezda koja je nastupala za Inter Fredi Guarin danas je potpuno neprepoznatljiv.

Nekadašnji saigrač Dejana Stankovića, Nemanje Vidića i Zdravka Kuzmanovića u Interu u centar medijskih skandala došao je kada je uhapšen ispred porodične kuće u Medeljinu, pošto je policija dobila prijavu za nasilje.

Da zlo bude veće, nasilje je prijavio otac, a organi reda su Fredija, krvavog i u vidno alkoholisanom stanju, jedva obuzdali, preneli su tada kolumbijski mediji.

Na društvenim mrežama se brzo proširio snimak tog hapšenja.

"Fizički je napao svoje roditelje, koji su tražili da bude odveden od strane policije", naveli su iz kolumbijske policije.

Kasnije je saopšteno da je bio i pod uticajem nedozvoljenih supstanci.

Danas, sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Guarin izgleda potpuno drugačije, ugojio se bar 15 kilograma, a život "lošeg momka" je iza njega.

Fredi Guarin
foto: Instagram

Uglavnom izbacije fotografije sa prijateljima i u prirodi.

Fredi Guarin
foto: Instagram

Fredi Guarin je u bogatoj karijeri nosio dresove Boke Juniorsa, Sent Etijena, Porta, Intera, Šangaj Šenhua, Vasko da Game, Milionariosa...

Za reprezentaciju Kolumbije odigrao je 57 utakmica i postigao četiri gola.

1 / 6 Foto: Instagram

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track