BRĐANI GOSTUJU U GORNJEM MILANOVCU Savić: Nismo favoriti protiv Metalca, ali daćemo maksimum
Foto: FK Čukarički

SUPERLIGA SRBIJE

BRĐANI GOSTUJU U GORNJEM MILANOVCU Savić: Nismo favoriti protiv Metalca, ali daćemo maksimum

Fudbal -

Fudbaler Čukaričkog Milan Savić rekao je danas da njegova ekipa nije favorit u predstojećem meču domaćeg šampionata protiv Metalca, ali je istakao da će dati sve od sebe da izbore dobar rezultat.

"Gledao sam poslednji meč Metalca protiv TSC-a, odigrali su skoro savršenu utakmicu. Na nama je da vratimo ekipu na pobednički kolosek. Jasno je da u ovom trenutku nismo favoriti na gostovanju Metalcu i da ćemo morati da damo maksimum da izborimo dobar rezultat", rekao je Savić za klupski sajt.

Fudbaleri Čukaričkog gostuju sutra ekipi Metalca u Gornjem Milanovcu, u utakmici 18. kola Super lige Srbije.

"Imaju trenera kojeg su istrpeli i posle možda malo lošijih rezultata, Lazetić je dugo šef struke, dao je svoj pečat toj ekipi. Njima je pobeda u Topoli donela mnogo samopouzdanja. Čeka nas dobar teren, siguran sam da će se tamo igrati kvalitetan fudbal", rekao je Savić.

Ekipa sa Banovog brda je vezala četiri utakmice bez pobede i trenutno je treća na tabeli sa 28 bodova, dok je Metalac na 14. poziciji sa 16 osvojenih bodova.

"Sa eventualna tri boda u Milanovcu možemo kompletnu situaciju da preokrenemo u svoju korist. Tek posle Metalca možemo da razmišljamo o narednim rivalima i preostala tri meča do kraja kalendarske godine", rekao je Savić.

Utakmica Metalac - Čukarički na programu je sutra od 17.00.

(Kurir sport/FK Čukarički)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track