BIĆE RATA ZA FSS: ZVEZDA PORUČILA - Nismo hteli da učestvujemo u CIRKUSU, Bjeković je prošlost, naš čovek biće PREDSEDNIK
Foto: Dado Đilas, Fonet, Starsport©

neće biti po strani

BIĆE RATA ZA FSS: ZVEZDA PORUČILA - Nismo hteli da učestvujemo u CIRKUSU, Bjeković je prošlost, naš čovek biće PREDSEDNIK

Fudbal -

Crveno-beli nisu došli na sednicu skupštine FSS, koju su nazvali "sramotom", ali poručuju da neće sa strane gledati borbu za funkcije

Sednica skupštine Fudbalskog saveza Srbije održana je u neverovatnoj atmosferi, uz mnogo žučne rasprave i prepirki, ali je na kraju jednoglasno izglasan novi statut. Crvena zvezda nije imala svog predstavnika na skupštini, jer se generalni direktor kluba Zvezdan Terzić kao predstavnik nije pojavio u Staroj Pazovi.

Zvezdan Terzić, Nenad Bjeković
foto: Starsport©

Čelnici Crvene zvezde nisu želeli javno da se oglašavaju povodom svega viđenog na Skupštini FSS. Međutim, Kurir saznaje da evropski i svetski šampion iz 1991. godine ne gleda blagonaklono na sve ono što se dešava u Savezu, odnosno na borbu za fotelje i funkcije.

Kako nam je rečeno sa Marakane, Crvena zvezda će sigurno imati svog kandidata na izborima za predsednika Saveza:

Zvezdan Terzić
foto: Printscreen

- Punih 13 godina Crvena zvezda je kao najveći klub u zemlji isključena iz svih organa FS Srbije. Zar, neko misli da ćemo pustiti da se to dešava i u naredne četiri godine? Da, mirno gledamo 17 godina kako drugi odlučuju na našu štetu!? Taj scenario više nije moguć. Izbori će biti u maju ili junu i Crvena zvezda će sigurno imati svog kandidata, a mi smo ubeđeni i novog predsednika Saveza! Tribina ključa, naši navijači su rekli šta misle o onome što se radi u Savezu i guranju pojedinih kandidata - poručili su nam sa Marakane.

U Crvenoj zvezdi kažu da je u interesu srpskog fudbala bilo izglasavanje Statuta, jer bi u protivnom Savez snosio ozbiljne konsekvence kod UEFA i FIFA.

- Svakako, nismo želeli da pristvujemo onom cirkusu! Onoj sramoti! Crvenoj zvezdi tamo nije mesto, sa ljudima koji su prošlost srpskog fudbala.

Kvorum

Bez Terzića na Skupštini

Vanrednoj sednici Skupštine FSS prisustvovala su 63 delegata. Četvorica se nisu pojavili. To su Dobrosav Bojović (pul sponzora FSS), Željko Kalajdžić (FS region Istočne Srbije), Nebojša Mitrović (Prva liga Srbije) i Zvezdan Terzić (Superliga Srbije).

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track