NEMA VREMENA ZA PAUZU: UZMI 2.000 DINARA I ISPRATI ENGLESKI “FUDBALSKI MARATON”
Foto: Promo

NEMA VREMENA ZA PAUZU: UZMI 2.000 DINARA I ISPRATI ENGLESKI “FUDBALSKI MARATON”

Fudbal -

Negde je pauza, ali Premijer liga ne zna šta je to – iskoristi Boksing dej, pokupi bonus i sastavi idealan tiket

Boksing dej u Premijer ligi jednostvano niko i ništa ne može da pokvari!

Pandemija koronavirusa ponovo preti da ugrozi fudbal na Ostrvu, neke utakmice su otkazane za čuveni dan u engleskom fudbalu, pa se Liverpul – Lids, odnosno Vulverhempton – Votford i Barnli - Everton neće igrati dan nakon katoličkog Božića.

Međutim, ljubitelji Premijer lige će imati prilike da uživaju u nekoliko sjajnih duela, a njih vredi “začiniti” tiketom.

Gde drugo nego u Meridianu?

Kao što ste navikli, sportska kladionica Meridian donosi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, ali uz to i fantastičan bonus za online kladjenje.

Pazite sad - svako ko se danas registruje na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije uz promo kod “Kurir” dobija PRAZNIČNI POKLON u vrednosti od čak 2.000 DINARA!

Idealna prilika za BOXING DAY TIKET!

Dakle, DUPLO VEĆI BONUS čeka vas ove nedelje samo na portalu Kurir.

Nakon što se registrujete, automatski vam stiže 1.000 RSD (500 dinara za online klađenje i 500 dinara kazino bonusa), zatim ukoliko istog dana deponujete minimum 200 RSD na vaš račun će biti uplaćen dodatni bonus od 1.000 DINARA za online klađenje!

Vrhunski, zar ne? Znamo! A i vi znate šta vam je činiti – pravac meridianbet.rs.

Danas nećemo gledati derbi mečeve, ali će pojedini biti posebno interesantni.

REGISTRUJ SE – PREUZMI 2.000 DINARA ZA ONLINE KLAĐENJE

Tu, pre svega, izdvajamo duel između Mančester sitija i Lestera. Dva tima koji su u totalno različitim ritmovima. Pep Gvardiola i njegovi izabranici “gaze” sve redom. Za poraz u Premijer ligi ne znaju od 30. oktobra... Sa druge strane Lester nikako ne može da poveže dva dobra rezultata, ali sigurno je spreman da pokvari praznično slavlje lideru na gostujućem terenu.

SITI JE FAVORIT, A KVOTA NA POBEDU “GRAĐANA” JE 1.25.

“Varnica” će biti i u dueli između Totenhema i Kristal Palasa, pogotovu ako se prisetimo samog početka sezone. Naime, tada je Kristal Palas deklasirao Totenhem kod kuće sa ubedljivih 3:0. Tim iz severnog Londona je od tada promenio trenera i kompletan stil igre. Da li je vreme za malu osvetu?

KVOTA NA POBEDU TOTENHEMA JE 1.75.

Ulogu velikog favorita moraće da opravda Arsenal protiv Noriča. “Topdžije” su se preporodile u odnosu na start Premijer lige, dok se to ne može reći za Norič koji suvereno drži ”fenjer”. Prosto se samo postavlja pitanje sa kojom razlikom će se okončati meč...

ISKORISTITE KVOTU 1.50 NA POBEDU “TOBDŽIJA”.

Priliku da prekine svoj sunovrat imaće Čelsi. Tim Tomasa Tuhela je izgledao kao kadar da na dominantan način osvoji engleski šampionat, a onda je usledio šok. Očajne igre u Ligi šampiona i domaćem prvenstvu stavile su ogroman znak pitanja iznad mogućnosti “plavaca”. Na Božić dolazi Aston Vila koja igra toplo-hladno. Samim tim pomenuti meč može da bude presudan za oba tima.

KVOTA NA “PLAVCE” JE 1.75.

REGISTRUJ SE – PREUZMI 2.000 DINARA ZA ONLINE KLAĐENJE

Vest Hem nastavlja svoj put ka plasmanu u Ligu šampiona. ”Čekićari” iz Londona će na domaćem terenu dočekati Sautempton. Čini se da će upisati lagana tri boda, ali je Sautempton kroz istoriju više puta pokazao da je najopasniji kada se od njega najmanje očekuje.

KVOTA NA VEST HEM JE 1.90.

*Napomena: kvote su podložne promenama.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track