TITULA APSOLUTNI PRIORITET PARTIZANA! Stanojević: Nije tačno da slavimo, moramo da podignemo nivo za 30 posto!
Foto: Starsport, Dado Đilas

PRIPREME

TITULA APSOLUTNI PRIORITET PARTIZANA! Stanojević: Nije tačno da slavimo, moramo da podignemo nivo za 30 posto!

Fudbal -

Trener Aleksandar Stanojević, uz zahvalnost predsedniku Vučeliću na čestitkama, kaže da su crno-beli motivisani i spremni da na proleće podignu nivo za 30 odsto.

Fudbaleri Partizana počeli su zimske pripreme u odličnom raspoloženju. Optimizmom je najviše zračio prvi čovek kluba Milorad Vučelić, očigledno veoma zadovoljan ostvarenim u prvom delu sezone. Na proleće Partizan očekuje borba na tri fronta, a apsolutni prioritet je osvajanje titule prvaka Srbije.

Miloš Vazura, Aleksandar Stanojević
foto: FK Partizan

Sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem je produžen ugovor, tako da su se spekulacije koje su se pojavljivale da će na kraju sezone napustiti klub pokazale kao puka izmišljotina.

- Hvala predsedniku na čestitkama. Svi smo na istom putu, želimo da nastavimo bez "zareza", bez nepredviđenih situacija, Vidim da se priča da slavimo, ali to nije tačno, fokusirani smo, motivisani i spremni da podignemo nivo za 30 posto. Nismo se opustili, ne mislimo da smo nešto uradili, krenućemo jako od prvog dana, jer znamo šta nas očekuje u narednom periodu - zaključio je Aleksandar Stanojević.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport

Trofejni trener, koji je Partizan u svom prvom trenerskom mandatu na klupi crno-belih uveo u Ligu šampiona, na raspolaganju ima kvalitetan sastav, svakako kadar da na kraju bude najbolji u Superligi Srbije.

Golmani: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač, Lazar Slavković

Odbrana: Aleksandar Miljković, Marko Živković, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Bojan Ostojić, Nemanja Miletić, Mihajlo Ilić, Slobodan Urošević, Ivan Obradović, Rajko Brežančić

Vezni red: Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Bibras Natho, Miloš Jojić, Lazar Pavlović, Danilo Pantić, Mihajlo Petković, Lazar Marković, Nikola Terzić, Nikola Lakčević Aleksandar Lutovac, Kvinsi Menig, Nemanja Jović, Filip Holender

Napad: Rikardo Gomeš, Marko Milovanović, Samed Baždar, Nikola Štulić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track