VELJA NIKOLIĆ JE NAJVEĆI MALER, A MOGAO JE BITI ZVEZDIN MODRIĆ: Stanković žali, fudbaler mora na LEČENJE U INOSTRANSTVO!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

šteta

VELJA NIKOLIĆ JE NAJVEĆI MALER, A MOGAO JE BITI ZVEZDIN MODRIĆ: Stanković žali, fudbaler mora na LEČENJE U INOSTRANSTVO!

Fudbal -

Mladi fudbaler zbog čestih povreda još nije opravdao očekivanja navijača i čelnika kluba

Ogromna su bila očekivanja Crvene zvezde od Veljka Nikolića. Fudbaler inteligentnog pasa i sjajnog radijusa kretanja nije imao sreće na pripremama u Turskoj. Ponovo je obnovio povredu i po povratku u Srbiju predstoji mu pauza i lečenje u inostranstvu. Dejan Stanković iskreno žali zbog takvog epiloga.

Veljko Nikolić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Veljko Nikolić (22) fudbaler je prefinjenog poteza, međutim od dolaska iz OFK Beograda 2017. godine nikako nij euspeo da se potvrdi u dresu Crvene zvezde. Zbog talenta i načina igre podseća na Luku Modrića, a u drugom delu prošle sezone bio jedan od najboljih igrača crveno-belih.

Veljko Nikolić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Na kraju sezone Crvena zvezda je za njega dobila više nego unosnu ponudu od strane moskovskog Spartaka, ali i američkog Los Anđelesa. U kuloarima se spekulisalo da cena ide i do 5.000.000 evra. Međutim, menadžment Crvene zvezde procenio je da im Nikolić treba za evropske utakmice. Nažalost, mladi fudbaler se povredio i nije pokazao koliko može. I na pripremama u Turskoj bio je tražen, skautiran od strane češke Slavije koja je nudila oko 2.000.000 evra. Ali, opet se desila ista povreda...

Veljko Nikolić
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Mnogo mi je žao jer se Nikolić pred kraj prvog dela prvenstva tek vratio u stroj i stvarno je davao dobre znake. Opet je doživeo peh jer ga je lopta u vazduhu pogodila u taj članak i vratio mu se bol. Pokušavamo da rešimo taj problem kako bi se što pre vratio na teren. Sigurno je da će ići u inostranstvo, kako bi specijalisti ustanovili šta mu stvara probleme, i učinićemo sve da se što pre vrati - istakao je Dejan Stanković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track