SAŠA OBRADOVIĆ EMOTIVAN POSLE POBEDE U PIONIRU: Ukradeni su mi snovi, ovo je Zvezdino odelo i s njim ću ići u TOP 8! VIDEO
Foto: Starsport

KONFERENCIJA

SAŠA OBRADOVIĆ EMOTIVAN POSLE POBEDE U PIONIRU: Ukradeni su mi snovi, ovo je Zvezdino odelo i s njim ću ići u TOP 8! VIDEO

Košarka -

Trener košarkaša Monaka Saša Obradović rekao je večeras da je to možda najtalentovaniji tim koji je ikad trenirao i dodao da mu je žao što nije imao više vremena u Crvenoj zvezdi.

"Na 20 razlike najgore je izgubiti glavu, veru. Ni na klupi nisam osetio neku preveliku paniku. Nije bilo negativnih reakcija, nego smo tražili rešenja... Izlazak iz svlačionice je bio odlučujući. Odigrali smo dobro odbrambeno, a potom smo iskoristili svoje jake strane", rekao je Obradović na konferenciji za novinare posle pobede nad Zvezdom.

"Moram da kažem da je ovo najtalentovaniji tim koji sam ikad trenirao", istakao je on.

Košarkaši Monaka pobedili su večeras u Beogradu ekipu Crvene zvezde sa 91:80, u utakmici 25. kola Evrolige.

Zvezda, Monako
foto: Starsport

Tim Saše Obradovića je u drugoj četvrtini gubio sa 20 poena razlike, ali je u nastavku preokrenuo rezultat i upisao važnu pobedu u borbi za plasman u TOP 8 Evrolige.

Meč u hali "Aleksandar Nikolić" obeležili su i zvižduci i vredjanje upućeni nekadašnjem treneru Zvezde.

"Svako ko plati ulaznicu ponaša se onako kako hoće. Rekao sam već da ne želim previše da ulazim i komentarišem sve to. Znaju svi koji me imalo poznaju o kome se radi, ne treba da objašnjavam. Nikad u životu nikome nisam dugovao, tako vaspitavam i svoju decu, da budu prvo pošteni i časni ljudi", rekao je Obradović.

On je naveo da nije pokazivao emocije, ali da su bile istog intenziteta kao u utakmici kada je s Albom igrao protiv Zvezde.

"Bilo mi je krivo što se neko izražava na način na koji se izražava. Probao sam da se fokusiram na igru, na svoju ekipu i da izadjemo kao pobednici", rekao je Obradović.

Upitan da li mu je žao što nije imao priliku da vodi Zvezdu pred navijačima, on je odgovorio da mu je "jako krivo".

"Verovatno bi sve bilo drugačije... Uzeti su mi snovi. Ovo je Zvezdino odelo, s njim idem u Top 8", naveo je Obradović koji nije želeo da ulazi više u priču odnosa sa Crvenom zvezdom.

Upitan da li možda ponovo sebe u budućnosti vidi u Zvezdi, on je kratko odgovorio: "Ako Bog da".

Monako je osmi na tabeli Evrolige sa skorom 12/12.

"Naše šanse Top 8 rastu. Od deset utakmica koliko je ostalo, sedam igramo kod kuće. Veliki je pritisak i velika emocija, to se oseća svuda u Monaku", rekao je Obradović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track