DEJAN JOVELJIĆ U LOS ANĐELES GALAKSIJU DOBIO ODLIČNOG SAIGRAČA: Bivši fudbaler Bajerna i Juventusa, za nov tandem u napadu!
Foto: Profimedia

MLS LIGA

DEJAN JOVELJIĆ U LOS ANĐELES GALAKSIJU DOBIO ODLIČNOG SAIGRAČA: Bivši fudbaler Bajerna i Juventusa, za nov tandem u napadu!

Fudbal -

U američkoj MLS ligi uglavnom igraju doskorašnje zvezde evropskog fudbala. Novi u nizu fudbalera koji su imali fantastičnu karijeru u Evropi, a na kraju završili preko bare jeste Daglas Kosta.

Los Anđeles Galaksi uspeo je da dovede bivšeg fudbalera Juventusa i Bajerna i člana brazilske reprzentacije, kome je poslednja stanica pre prelaska u Ameriku bio Gremio.

Dejan Joveljić
foto: Profimedia

Niko nije očekivao da će Kosta napustiti klub iz svoje rodne zemlje posle samo jedne polusezone, ali su verovatno odlični finansijski uslovi koje je dobio u Galaksiju presudili da brzonogo krilo promeni sredinu. U Galaksiju će za saigrača imati našeg golgetera Dejana Joveljića, kome bi legendarni Brazilac trebalo da bude velika ispomoć u kreiranju šansi za golove.

Daglas Kosta
foto: AP

Kosta će provesti šest meseci u Galaksiju kao pozaljmjeni igrač. Nakon isteka pozajmice trebalo bi da potpiše dvogodišnji ugovor sa Galaksijem.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track