ZBOG ZANOSNE SARE SPLIĆANI JEDVA ČEKAJU NASTAVAK SEZONE: Atraktivna veterinarka stigla sa velikim pojačanjem Hajduka!
Foto: Instagram, Haj

Novo lice u Hrvatskoj

ZBOG ZANOSNE SARE SPLIĆANI JEDVA ČEKAJU NASTAVAK SEZONE: Atraktivna veterinarka stigla sa velikim pojačanjem Hajduka!

Fudbal -

Portugalac Francisko Reis Fereira poznatiji kao Fero (24), nedavno je pojačao Hajduk, a u Split je stigao zajedno sa svojom lepšom polovinom, devojkom Sarom Izabel Pateiro (25).

Štoper Benfike, Fero, došao je na pozajmicu u Hajduk do kraja sezone, a na njegovom putu prati ga devojka Sara s kojom je više od šest godina u ljubavnoj vezi.

Fero je iz Benfike u Hajduk došao na pozajmicu do kraja sezone koja će se automatski produžiti na iduću u slučaju da se Hajduk plasira u Evropu.

U ljubavnoj vezi su više od šest godina, a počeli su se viđati još dok je Fero igrao za mladu ekipu lisabonskog velikana. U njihovim životima od tada se dosta toga promenilo.

Štopera Benfice klub je cenio na 60-ak miliona evra, ali se ozlijedio na pozajmici u Valensiji pa ga nisu otkupili. Na povratku u Benfiku Fero je imao ozbiljnu konkurenciju na svojoj poziciji, a sada je kao veliko pojačanje dobio priliku u Dambrauskasovom timu.

Sara je završila veterinarski fakultet, ali nije poznato radi li u struci. Na društvenim mrežama prati je mala vojska obožavatelja, a zahvaljujući atraktivnom izgledu nema sumnje kako će brojka od 12.000 ljudi još porasti.

U Hajduku će Fero nositi dres s brojem 97, a Sara je na društvenim mrežama podelila fotografiju s predstavljanja Fera. Par neretko objavljuje zajedničke fotografije na Instagramu, a povodom četvrte godišnjice veze, Portugalac je napisao dirljivu poruku na koju mu je Sara odgovorila 'da ga voli'.

"Hvala ti za sve što si prošla i što prolaziš sa mnom, i hvala ti za svaki osmeh!", napisao je Ferro.

Svojevremeno su se za usluge Fera borili najveći evropski velikani poput Reala, Juventusa i Liverpula, ali karijera mu je otišla u nekom drugom smeru pa će umesto Porta i Sportinga, njegovi najveći rivali, barem do kraja sezone, biti Osijek, Dinamo i Rijeka.

Fero je igračku karijeru započeo u Benfiki za koju je odigrao 70 utakmica, a ima iskustvo igranja na najvišem nivou, od portugalske prve lige do Lige šampiona i Lige Evrope.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track