ZVEZDA GOSTUJE U SLOVENIJI U 5. KOLU REGIONALNE LIGE: Veljko Ražnatović poveo crveno-bele po trijumf u Mariboru!
Foto: Privatna Arhiva

spektakl

ZVEZDA GOSTUJE U SLOVENIJI U 5. KOLU REGIONALNE LIGE: Veljko Ražnatović poveo crveno-bele po trijumf u Mariboru!

Ostali sportovi -

Kad krećem u boj, uvek razmišljam da se vratim sa štitom ili na njemu. Svi moji saborci i ja sa njima daćemo maksimum za Zvezdinu pobedu, poručuje Ražnatović

Bokserski klub Crvena zvezda lider je B grupe Regionalne lige, a momci u crveno-beloj opremi nemaju sumnju da će na tom mestu ostati i posle 5. kola i gostovanja u Sloveniji protiv Maribora (subota od 16 sati, TV Arena sport). Štaviše, Veljko Ražnatović i njegovi saborci se nadaju ubedljivom trijumfu, kako bi na kraju ligaškog dela u slučaju istog broja bodova sa hrvatskim BK Vitezovi imali bolju poziciju na tabeli.

- Kad krećem u boj, uvek razmišljam da se vratim sa štitom ili na njemu. Svi moji saborci i ja sa njima daćemo maksimum za Zvezdinu pobedu. Nijednog rivala ne potcenjujemo, niko od nas, ali svesni smo snage Crvene zvezde i verujem da ćemo opravdati ulogu favorita. Zvezda je simbol srpstva! Ova ekipa spremna je za najveće domete, svi do jednog verujemo da će titula šampiona Regionalne lige ove sezone zavšiti na Marakani, a da će ovo gostovanje u Sloveniji biti samo jedan stepenik ka tom cilju - poručuje Ražnatović

Zahvaljujući novom rukovodstvu, ističu Zvezdini borci, na Marakani su imali sve uslove da se maksimalno pripreme za meč.

Prvi smo na tabeli i u Sloveniju idemo sa jasnim ciljem - da što ubedljivije pobedimo Maribor i ostanemo u vrhu tabele u B grupi. U prvom krugu takmičenja u Regionalnoj ligi već smo savladali Maribor, pa nema razloga sada kad je klub na mnogo višem organizacijskom nivou, a pogotovo po imenima boraca, da ne ponovimo rezultat. Momci su odradili paklene pripreme, pucaju od snage. Verujem u njih bezrezervno i ubeđen sam da ćemo pobedničke bodove doneti u Srbiju - izjavio je Zlatko Došljak, sportski direktor crveno-belih, i pozvao sve Srbe koji žive u Sloveniji da dođu u Maribor na meč i daju podršku crveno-belima.

RASPORED MEČEVA

MARIBOR - CRVENA ZVEZDA

omladinci

Rašić - Jovanović (do 69 kg)

Januzaj - Novičić (91+ kg)

seniori

Rezai - Ametović (do 56 kg)

Černoga - Gavrilović (do 60 kg)

Veber - Nazif (do 64 kg)

Sejdinović - Toskić (do 69 kg)

Makovec - Nikolić (do 75 kg)

Forster - Marković (do 81 kg)

Ban - Ražnatović (do 91 kg)

Šimunović - Stanković (91+ kg)

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track