BOMBA POD BAGDALOM U POSLEDNJEM DANU PRELAZNOG ROKA: Alen Melunović se vratio u Napredak
Foto: Ž.M.

POJAČANJE

BOMBA POD BAGDALOM U POSLEDNJEM DANU PRELAZNOG ROKA: Alen Melunović se vratio u Napredak

Fudbal -

Alen Melunović, bivši Napretkov ac i internacionalac vratio se kući – u čarapansko jato.

Juče, poslednjeg dana prelaznog roka, Napredak je dobio i najveće pojačanje, među Čarapane je stigao dokazani golgeter. U prethodnom mandatu, na 23 utakmice postigao je 14 golova i značajno doprineo očuvanju superligaškog statusa.

Melunoivić se vratio iz turskog Samsunspora, a u bogatoj karijeri na internacionalnoj sceni nastupao je za brojne klubove iz Češke, Poljske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kine.

- Drago mi je, i više od toga, što sam ponovo u Napretku. Željan sam fudbala i golova, jer iza mene je period oporavka posle jedne manje hiruške intervencije, koju sam imao pre tri meseca. Neugodna povreda leđa sada je prošlost, u treningu sam i spreman da se uključim u normalan proces rada. Radujem se nastavku šampionata i novoj, verujem, uspešnoj saradnji. Daću sve od sebe da opravdam ukazano poverenje i golovima doprinesem novim pobedama i ispunjenju ambicija, izjavio je juče,

Alen Milanović, posle potpisivanja ugovora, zadužio dres sa brojem 90 i odradio prvi trening pod dirigentskom palicom trenera Ivana Stefanovića.

Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track