SAMUEL ETO POSTAO OTAC DEVOJKE OD 22 GODINE: Slavni Kamerunac U BEDAKU, više ne može da beži od ISTINE!
Foto: Profimedia, Printscreen/Twitter

bežao od odgovornosti

SAMUEL ETO POSTAO OTAC DEVOJKE OD 22 GODINE: Slavni Kamerunac U BEDAKU, više ne može da beži od ISTINE!

Fudbal -

Sramno ponašanje nekadašnjeg fudbalera Reala i Barselone

Prvostepeni sud u Madridu proglasio je bivšeg kamerunskog fudbalera Samuela Etoa zvanično ocem Erike Do Rosario Nieves, devojke koja ima 22 godine!

Samuel Eto
foto: EPA

Kamerunac je izgubio sudski spor i nije prisustvovao izricanju presude. Odluku je objavio seviljski advokat Fernando Osuna, koji je bio zadužen za pravno zastupanje mlade djevojke od 2018. godine.

Majka mlade žene Adileusa i Eto upoznali su se u jednom madridskom noćnom klubu 1997. godine, kada je Kamerunac bio član Leganesa. Njih dvoje su stupili u vezu, a Adileusa je u februaru 1998. godine otkrila Samuelu da je trudna. Fudbaler je tada rekao da će se brinuti o detetu, iako je budućoj majci već tada skrenuo pažnju da bi za oboje bilo bolje da nemaju dete.

Samuel Eto
foto: Profimedia

Ubrzo je Samuel Eto (40) napustio Adileusu. Prekinuo je svaki kontakt sa njom, nije želeo da joj odgovara na telefonske pozive i mejlove. Devojčica je rođena 1999. godine u bolnici "Alarcon Foundation" u Madridu. Eto je tada bio član Espanjola i nije želeo da je prizna.

Da bi pokrenula sudski postupak Adileusa je morala da pronađe biološke dokaze koji bi potkrepili njeno svedočenje. Kada je u tome uspela tužila ga je sudu pre četiri godine.

Samuel Eto
foto: Profimedia

Bivši fudbaler osuđen je na isplatu mesečne naknade ćerki od 1.400 evra, retroaktivno od podizanja tužbe.

Samuel Eto zvanično ima petoro dece - Ani, Mael, Etijen, Sijenu i Lin, četiri ćerke i sina. Oženjen je Žeoržetom od 6. jula 2007. godine, a ona je majka Sijeni i Lin, sa kojima živi u Parizu. Ostalu decu, kao i Erike Do Rosario Nieves Kamerunac je dobio iz vanbračnih veza.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track