JUVENTUSU NI VLAHOVIĆ NIJE POMOGAO: Šokantan remi u gradskom derbiju Torina! Lukić i Milinković-Savić osvojili veliki bod
Foto: Profimedia

serija a

JUVENTUSU NI VLAHOVIĆ NIJE POMOGAO: Šokantan remi u gradskom derbiju Torina! Lukić i Milinković-Savić osvojili veliki bod

Fudbal -

Juventus već u utorak očekuje gostovanje u prvom meču osmine finala Lige šampiona u Španiji, gde će ga dočekati aktuelni osvajač Lige Evrope Viljareal. Utakmici na stadionu Juventusa prisustvovalo 22.000 gledalaca, koliko je bilo dozvoljeno.

Trojica srpskih fudbalera počela su Derbi dela Melo u Torinu, koji je šokantno završen bez pobednika na "Alijanc" stadionu: Juventus - Torina 1:1 (1:0). Juventusu nije pomogao ni Dušan Vlahović, koji je zamenjen u 74. minutu. Ceo meč za Torino su odigrali golman Vanja Milinković-Savić i Saša Lukić, koji je dobio žuti karton.

Vodeći gol za JUventus kje postigao De Liht u 13. minutu, glavom posle kornera, a iza njega je loptu čekao i Vlahović na drugoj stativi. U 62. minutu iskusni italijanski napadač Beloti je doneo bod Torinu.

Saša Lukić
foto: Profimedia

Utakmica se igrala u neobičnom terminu za derbi, u petak uveče, jer Juventus već u utorak očekuje gostovanje u prvom meču osmine finala Lige šampiona u Španiji, gde će ga dočekati aktuelni osvajač Lige Evrope Viljareal.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track