PRVA JE STALA UZ NOVAKA, A ZBOG KORONE JE SKORO BATALILA TENIS: Lepa Ukrajinka zaboravila suspenziju i doping aferu
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Instagram

mala od skandala

PRVA JE STALA UZ NOVAKA, A ZBOG KORONE JE SKORO BATALILA TENIS: Lepa Ukrajinka zaboravila suspenziju i doping aferu

Tenis -

Dajana Jastremska rešila da se više posveti sportu

Ukrajinska teniserka Dajana Jastremska (21) privukla je veliku pažnju prošle godine kada je suspendovana zbog pozitivnog doping testa na anabolički steroidni lek.

Dajana Jastremska
foto: Printscreen/Instagram

Bila je suspendovana, prihvatila je odluku, a nakon što njen slučaj nije prošao na sportskom arbitražnom sudu (CAS), ponudila je svoje objašnjenje priče. Otkrila je da se nedopuštena supstanca našla u njenom telu tokom seksa s bivšim dečkom.

Dajana Jastremska
foto: Profimedia

Taj njen intervju preneli su i brojni strani mediji. "Riskantan seks", bio je naslov nemačkog nedeljnika "Špigl". Tokom lokdauna plavokosa Ukrajinka započela je pevačku karijeru i izbacila prvi singl koji je privukao veliku pažnju u javnosti.

Među prvima je stala u odbranu Novaka Đokovića, posle svega što je doživljavao tokom Australijen openu. Sada je opet spremna za tenisku karijeru, kako bi potvrdila vlastiti veliki talenat i ocenu teniskih stručnjaka, da je najagresivnija igračica na WTA turu.

Ranije, Dajana Jastremska sarađivala je sa srpskim teniskim trenerom Sašom Bajinom, koji je dugi niz godina bio stručnjak koji je brinuo o Sereni Vilijams.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track