VLAHOVIĆEVA NOĆNA MORA, ON JE ČOVEK PROTIV KOGA SRBIN NEMA REŠENJE: Ko je Brazilac koji je UDAVIO DUĆU i oteo pobedu Juveu
Foto: Profimedia

trenutak slave

VLAHOVIĆEVA NOĆNA MORA, ON JE ČOVEK PROTIV KOGA SRBIN NEMA REŠENJE: Ko je Brazilac koji je UDAVIO DUĆU i oteo pobedu Juveu

Fudbal -

Gleison Bremer, čovek o kome priča Italija

Juventus nije uspeo da savlada Torino (1:1) u gradskom derbiju, a Dušan Vlahović nije nastavio golgeterski niz. Glavni krivac za tugu "bjanko-nera" je Brazilac Bremer, štoper "bikova", ujedno najbolji akter na utakmici.

Bremer
foto: Profimedia

Gleison Bremer Silva Nasimento (24) momak je o kojem piše Italija. Tamošnji mediji prosto se takmiče u davanju epiteta. Da je pojeo Srbina, da ga je stavio u džep, da ga je poništio, uhapsio... Prosto je zaključao Dušana Vlahovića, nije mu dozvolio da uđe u priliku, a kamoli da postigne gol. Zbog sjajne partije Brazilca, trener Masimo Alegri izvadio je Vlahovića pre kraja utakmice.

Bremer
foto: Profimedia

Bremer je tokom zime produžio ugovor sa Torinom do juna 2024. godine, čime je pokazao vernost i tako stekao simpatije navijača. Nije tajna da ga uveliko prate skauti Intera, Bajerna, Milana i Liverpula. Njegova vrednost trenutno je 20.000.000 evra, ali će sigurno porasti ukoliko nastavi da pruža partije kao u petak veče protiv Dušana Vlahovića. Navodno, Torino će na leto za njega tražiti najmanje 30.000.000 evra, tako barem tvrdi italijanski novinar Fabricio Romano.

Da Vlahoviću ne odgovara Bremen, pokazali su italijanski mediji izvukavši statistiku u njihovim duelima. Drugi put u sezoni, Brazilac je nadigrao Srbina. U januaru su njih dvojica ukrstili koplja, a Torino je deklasirao Fjorentinu rezultatom 4:0, a Vlahović nije mogao da opravda epitet "gol mašine".

Bremer
foto: Profimedia

Na početku sezone, u avgustu, Fjorentina je pobedila Torino rezultatom 2:1, a Dušan Vlahović postigao je gol. Zanimljivo, Bremer tada nije odigrao utakmicu za "bikove".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track