3D U CRVENOJ ZVEZDI, TO NIKO NEMA NA PLANETI: Trojica DEJANA su treneri fudbalskog, košarkaškog i vaterpolo kluba!
Foto: Starsportphoto, Starsport, Beta

hit priča

3D U CRVENOJ ZVEZDI, TO NIKO NEMA NA PLANETI: Trojica DEJANA su treneri fudbalskog, košarkaškog i vaterpolo kluba!

Ostali sportovi -

Stanković, Radonjić i Savić za radost svih poklonika crveno-belih boja

Trojica Dejana na čelu Crvene zvezde! Stanković je trener fudbalera, Radonjić košarkaša, a Savić vaterpolista crveno-belih. Podatak za ponos svima kojima su u srcu boje najpopularnijeg sportskog društva u zemlji, ali i regionu.

Dejan Savić
foto: Starsport

Vaterpolo klub Crvena zvezda najveće uspehe imao je baš kada je Dejan Savić bio trener. Godine 2013. osvojili su sve što se može osvojiti, trofeje na domaćoj sceni i onaj najvredniji Ligu šampiona, kada su u finalu savladali hrvatski Jug na Tašu rezultatom 8:7 (2:2, 1:1, 3:3, 2:1). Poslednjih godina su u padu, pa crveno-beli veruju da sa Dejanom Savićem dolaze bolji dani.

Dejan Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde ove sezone ostvarili su najveći uspeh na evropskoj sceni posle 30 godina, jer su izborili plasman u osminu finala Lige Evrope, sjajnim partijama u grupnoj fazi. Crveno-beli su prošle godine, baš pod vođstvom Dejana Stankovića osvojili duplu krunu, koja se čekala 14 godina.

Dejan Radonjić
foto: Starsport

Košarkaški klub Crvena zvezda stabilizovan je rezultatski u decembru 2020. godine povratkom Dejana Radonjića. Trofejni trener bio je najzaslužniji za osvajanje trofeja u ABA i domaćoj ligi, a ovosezonski učinak u Evroligi, gde crveno-beli i dalje imaju realne šanse da se plasiraju u Top 8 ide najviše njemu na ruku.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track