ISKLJUČENJE MELUNOVIĆA ODREDILO ISHOD UTAKMICE: Napredak sa desetoricom remizirao sa Radnikom u Surdulici
Foto: Starsport©

FK NAPREDAK

ISKLJUČENJE MELUNOVIĆA ODREDILO ISHOD UTAKMICE: Napredak sa desetoricom remizirao sa Radnikom u Surdulici

Fudbal -

U poslednjoj utakmici 23 kola Super lige Srbije Napredak i Radnik su podelili bodove u Surdulici (0:0).

Napredak je dominirao u Surdulici, stvorio nekoliko izglednih šansi, imao veći posed lopte i kontrolisao utakmicu sve do ključnig momenta. Ključni trenutak utakmice u Surdulici je bilo isključenje Alena Melunovića u finišu prvog poluvremena, posle dva olako pokazana žuta kartona!?

Već u petom minutu, kapiten Marjanović je centrirao pred gol Radnika, skočio je dobro Melunović, ali ne i dovoljno dobro zahvatio loptu glavom, pa je golman Ranđelović uspeo da sačuva mrežu netaknutom. Nova, izgledna šansa bila je u 26. minutu kada je Spremo dugom loptom pronašao Melunovića, on je spustio za Marjanovića, ali kapiten nije uspeo da poentira. Posle duplog pasa Sprema i Marjanovića u 31. minutu, Napretkov levi bek je pogodio stativu, a dva minuta kasnije ni Đorđe Jovanović nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

Napretkov golman Vasiljević je samo jednom intervenisao, posle pokušaja Radmanovca, nakon kornera. I tada se desio sudbinosni trenutak - posle duela sa Radmanovcem, koji je ponikao u Napretku, a na ovom meču bio9 stub odbrane domaćina, Melunoviću je pokazan put u svlačionicu.

U drugom poluvremenu Radnik je krenuo ofanzivnije, ali su tek u 61. minutu zapretili preko Janjića, koji je odlično šutirao sa 18 metara, a golman Vasiljević je bio siguran. Spasić je pokušao sa sedam, osam metara, ali je bio9 neprecizan. Milovanović je imao dobru šansu, šurirao sa ivice peterca, ali je Vasiljević odbranio. Napredak je imao svoju šansu u samom finišu meča. Marjanović je ubacio loptu u peterac, odbrana Radnika je izbacila loptu u korner, koji je izveo kapiten, Mšić je izmakao čuvarima, ali nije uspeo da ugrozi protivnika i ostala je podela plena (0:0).

(Ž. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track